Mi lehet a baja a memóriakártyának?
Laptopom van, kaptam hozzá egy 512Gb-os Samsung Evo SD kártyát. Elkezdtem rá pakolni játékokat, meg progikat, minden jól ment, viszont ma bekapcsoltam, és nem ismeri fel a gép. CMD-ben diskpart alatt látom hogy ott van, meg a gép is kiadja a csatlakozás hangot, de nem bírom elérni.
Teljesen új kártya, eredeti, 127Mb/s írási sebességet mértem. HDsentinelben van amikor megjelenik, akkor 0% kondíciót mutat, de van amikor ismeretlenként mutatja.
Ezek szerint ilyen hamar elromlana?
Nem biztos, hogy az SD kártya szereti az ilyen felhasználást.
Kicsi, zárt a tokozása, ekkora sebességnél lehet túlmelegszik és elköszön.
Van egy kis fejlemény az ügyben.
Végül leformáztam, viszont nagyon lassú, kb 300-500kb/s-el másol, HDsentinel még mindig 0% kondiciót, 75% teljesítményt mutat.
Piros alapon fehérrel írja hogy meghibásodás várható 1 raw read error rate.
Most még valami szektor ellenőrző megy, azt írja, hogy az ellenőrzés után visszaálhat a kondíció ha leellenőrzi magát és nem talál hibát
Most lehet akadékoskodásnak tűnik, de utánanéztem, és elv. bírnia kellene a terhelést:
"A megnövelt sebesség és kompatibilitás megbízható teljesítményt nyújt. A hatalmas kapacitásnak köszönhetően rengeteg tartalmat tárolhat a telefonján, játékokkal töltheti fel a konzolját, vagy több alkalmazást tölthet le táblagépére. A csúcsminőségű sebesség zökkenőmentes átvitelt tesz lehetővé, mindezt a lehető legmegbízhatóbb módon"
És még azt is írják, hogy hőálló. Bár ezt nem tudom alátámasztani, mivel nincs benne hőmérő legalábbis HDs nem mutatott semmit.
Adattárolásra való, nem arra, hogy folyamatosan menjen rajta az írás-olvasás.
Egy komolyabb játék rátelepítve és PC-n arról futtatva majdn olyan hamar tönkreteszi, mintha teljes formázás közben kitépnéd a gépből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!