Mennyibe kerülne egy fél Terrás memória bővítés egy PC-hez?
Ez a napi processzortól szebb a grafika és társai kérdések folytatása?
AMúgy meg ha az akkor trollkodás helyett fogj egy szerverlapot aztán nézd meg mennyibe kerülnek a memoriák bele, done.
Minek neked fél tera ram?
Nem kevered a tárhellyel?
500 giga? Nem is tudtam, hogy a NASA-tól is itt vannak a gyakorin.
Egyébként meg:
Szorozva 4-el.
Használni tudom. Meg a szoftvereket valamennyire ismerem. De a hardverekhez nagyon buta vagyok.🤯
A lényeg hogy több játékot tudják letölteni. Azt hittem ez ugyan olyan mint a mobilok memória kártyái. 😅
Normál PCbennem tudsz 128GB fölé menni.
A legolcsóbb talán egy sWRX lap és egy Threadripper Pro proci, ott már elmehetsz 2TBig asszem, 8x64GB RAMra pedig találsz árat az árukeresön.
Így már érthető.
Amire szükséged van, az egy 512 GB-os SSD. Egy ilyet Kb. 30000 forint körül tudsz vásárolni.
Vannak olcsóbb HDD-k is, de azokon manapság már nem érdemes játszani. Ők adattároláshoz, torrentezéshez, meg minden féle baromsághoz jók, de ahhoz, hogy zökkenőmentesen fussanak a játékok, egy gyors meghajtóra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!