Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma a gépemmel?

Mi lehet a probléma a gépemmel?

Figyelt kérdés
PCX-en lett vásárolva még tavaly nyáron, meglett majd be is lett üzemelve, nagyjából egy 7 hónapot ment probléma nélkül, utána napi szinten lefagyást produkált, napi egyszer lefagyott, de ami mégrosszabb még a kékhalálig se jutott el, tehát csak beakadt a kép, és ment tovább a gép, de semmire nem reagált, tökmindegy mit csináltam, legyen az Youtube, vagy játszottam, de áltagosan kis terhelésnél fagyott le, már azóta volt 2 szervízben is, az egyikben 1 hetet, és a pcx-nél egy hónapot, egyik szervízben sem jelentkezett a probléma abban a formában amiben nekem, a pcx-nél jelentkezett valamiféle olyan hogy ha a bejelentkező képernyőnél nem nyúltak hozzá lefagyott, de nem találták meg a problémát. Jöttek egy olyan lehetőséggel, hogy tovább küldik még jobban átnézni, de az még +1-2 hónap lenne, inkább vissza kértem. Valaki esetleg tudna nekem segíteni hogy mi is lehet a probléma? Mert ez vicc hogy 2 szervízben egy se tudja a problémát "előhívni" nem még megcsinálni. Nagyon frusztráló hogy vadonat új géppel szopni kell.

2023. júl. 29. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Valami eldugott fasság szokott ilyesmit csinálni. Vagy egy haldokló alkatrész az alaplapon, vagy egy sérült csatlakozó, egy mozgolódó kiesett csavar, akár hibás ram... de még a táp is lehet.

Mit ír problémának az eseménynapló?

De a lényeg, hogy ki kell irtani a lejetőségeket...

Kezdeném a szoftveres oldallal azért mégis. Win reinstall!

Utána pedig egyesével a hardvereket... szép sorjában mindet.

Nyilván kellene szerezned ehhez egy rokont/barátot, akivel cserélgetitek az alkatrészeket, amíg elő nem jön a hibás darab.

2023. júl. 29. 21:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Az első szervízben ezt az alkatrész csere-bere dolgot csinálták, nem jelentkezett, a windows már 3. van újra téve, a pcx konkrétan nem mondott semmit mit nézett a gépen, de gondolom átnézték, mert egy hónapot okoskodtak vele, mind hiába. Eseménynaplóba konkrétan nem tudom mit nézzek, az új nekem, de kövi lefagyásnál töltök fel képet hogy mit is ír.
2023. júl. 30. 01:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom mit kéne keressek, de ilyet találtam. pár perce fagyott le. [link]
2023. júl. 31. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
2023. aug. 1. 22:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Frissitéssel kapcsolatos, ezt írja.
2023. aug. 1. 22:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Tehát valamiféle frissítés okozhatja ezt? Mert hardveres problémának nem szabadna előfordulni. De ami mégjobb 2 szervíz közül egyikbe sem jelentkezett a probléma.
2023. aug. 2. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Éppen nem frissitett a Windows. Sajnos még egy jó gépnél is okozhat galibát, pl. egyszerűen lefagy, aztán letol, hogy irgum-burgum, ne nyúljak hozzá. Semmit nem tettem. Végül jött a kékhalál, de aztán magától megjavult. Fos a frissités, ez a baj. A legjobb lenne, ha újratelepitenéd a Windows-t.
2023. aug. 2. 22:12
 8/9 A kérdező kommentje:
hm. érdekes, másik gépemen is ugyan ez fut, annak semmi baja, de nyilván a legjúbabb baszakszik. :D hétvégén újradobom. hátha, lassan már ssd-nek reszelnek annyira régóta tart ez a szar.
2023. aug. 3. 02:26
 9/9 anonim ***** válasza:
22H2 lehetett ez a frissités, ezzel sok baj volt már.
2023. aug. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!