Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt a gépemmel?

Mi történt a gépemmel?

Figyelt kérdés
A gépem mostanában meg van őrülve (gtx 1070 TI, i5 8500, 16 GB RAM) tehát egy elég erős gépről beszelunk. Pár hónapja az összes játék szaggat szinte. Vagy legalábbis nem fut olyan tisztán mint eddig. Pl ha egérrel körül nézek egy ponton be szaggat a játék. 60 Hz a monitorom. Eddig lehetett játszani úgy hogy ki kapcsolom a v-sinchs-ot. Úgy mostmár katasztrófa. Be lassul a játék, szét szaggat. És ha be van kapcsolva a v-synchs akkor is a legtöbb játék nem fut stabilan, de jobban elviselhető. Amit észre vettem hogy a processzor gyakran felmegy 90-100%-ra, vagy a videókártya droppol le mondjuk 90% terheltségről 30-ra. Valamelyik nap cod warzone-ban játszottam 1 órát, abban az egy órában nem volt olyan vészes, kisebb laggok voltak. De egy óra után teljesen szét laggoltam és nem ment a videókártya 40-50% fölé úhy hogy alpból 90-en van. A videó szerkesztő is be akad néha (igen, jól olvastad) és általában akkor is felmegy a processzor. Windows újra telepítés, és driver újra rakás megtörtént. Emellett gép kitakarítása is. Nincs különbség hogy most erős vagy gyenge játék, mindenhol produkálja, valamikor jobban valamikor kevésbé. Sok embertől hallottam hogy van hasonló probléma tehát lehet szoftver is, vagy táp, de igazából nem tudom. Köszi a segítséget srácok

2020. máj. 31. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagy tápegység vagy HDD hibásodik meg.

Ha biztosra szeretnél menni, kéne tesztelni egy jó minőségű csere táppal, akár kölcsön kérve pár órára egyik havertól.

Illetve megnézni a tároló SMART adatait.

2020. máj. 31. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány fokos a cpu illetve a vidikari?
2020. máj. 31. 23:29
 3/3 A kérdező kommentje:
60 fok fölé nem nagyon mennek
2020. jún. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!