Meg voltam elégedve a gépemmel,de a Lenovo alaplap elkezdett haldoklani.Vettem helyette egy ASUS P8P67 v.3.1-es lapot tesztelve,garanciával. Erre belefutottam egy BIOS frissítési problémába (bővebben lent). Lenne valami gurunak valami javaslata?
AMI UEFI 0105-ös BIOS van rajta,de hiába szedem le a hivatalos ASUS oldalról a frissítéseket nem frissíthető.Akár a legrégebbit, akár a legújabbat próbálom, azt írja ki, hogy nem EFI BIOS az adott fájl, pedig direkt az adott laphoz, és 64 bit-es WIN10-hez kerestem. Lenne valakinek ötlete?
Win 10 pro 64 bit
Asus p8p67 v.3.1
Intel Core I5 2500K
2x8GB Corsair XMS3 CMX16GX3M2A1600C11
GeForce GTX 1650S 4GB
CT250MX500SSD4 (250 GB, SATA-III)
WDC WD10EARS-00Y5B1 (1 TB, SATA-II)
WD Elements 25A2 USB Device (931 GB, USB)
Kell egy FAT32-re formázott pendrive, ahova kibontod ezt a zip-et:
Fontos, hogy ne egy külön mappába csomagold ki, hanem a pendrive gyökérkönyvtárába (pl.: E:\).
Ezután belépsz a BIOS-ba és a "Tools" menüpont alatt Asus EZ Flash --> Enter. Majd a TAB gombbal kiválasztod a pendrive-ot és TAB majd kiválasztod az XYZ.ROM fájlt (amit kicsomagoltál) és enter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!