Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem érzékeli a mikrofont?

Miért nem érzékeli a mikrofont?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy új mikrofont (Yenkee YMC 1030).

Amikor rácsatlakoztattam a laptopra (Acer Aspire A315-23), kiírta a Realtek Audio Console, hogy mit szeretnék rácsatlakoztatni. Rámentem a "Mikrofon bement" -re, de így sem működött, az alapértelemezett "Mikrofon tömb" -ön kívül nincs semmi a Felvétel lapnál a Hangok menüben (Realtek Mikrofon -nak kellene ott lennie). Újratelepítettem először a HD Audio Drivert (így nem volt jó), aztán a Realtek Audio drivert, a Realtek Console drivert de így sem ismerte fel. Adtak a mikrofonhoz ilyen vonalszintű bemenetet (átalakító, amivel mikrofont és fejhallgatót is tudok csatlakoztatni egy Jack -be), de így sem ismerte fel, pedig még a Realtek Console -ban is rámentem a "vonalszintű bemenet" -re. Egyébként ha a Jack -be fejhallgatót csatlakoztatok azt felismeri, és a telóm is felismeri a mikrofont. Megnéztem és a laptop is támogatja a Mikrofon outputot. Mi lehet a gond?

2023. júl. 28. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha USB bigyóka van hozzá, az külön hangkártya, az nem a Realtek. Egy Behringer legolcsóbb hangkártya, ami ad 48V fantomtápot, megkerülhetetlen lesz rendes minőséghez. Olyan 10k körül vannak újonnan.
2023. júl. 29. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!