Kezdőknek melyik linux kiadás a legjobb?
Onnan hogy 1 éve feltettem ket gepemre. Használom de total hulladék. Szerintem január óta max 1 hét volt hogy a frissítés nem borult össze.
Kb 3 hete ha jól emlékszem a cython miatt volt frissítés lehalas, akkor éppen aktuális. A másik laptop ott a pacman azért nem fut le mert a checksum pár csomagnak nem jó. Letöröltem minden tempet és újra és ugyanaz. Már nem emlékszem de valami M betűs nevű email című csávó munkája miatt nem megy.
Nevetséges.
Na de nyomtam egy frissítést most. Failed to download replaced source registry crates.io.
Ezt megint meg kell nézni mi a baja újra.
Majd ha lesz kedvem , vagy varok 2 hetet és ez megjavul, más tonkremegy.
De nem is kellett sokat várni, itt az új hiba..
Nem fut semmi, friss boot. Intel 7. gen cpu, alaplapi vga, semmi extra..
Milyen releasen vagy?
Egyébként, ezért nem szokás rolling releaset ajánlani
Simán, nem develop. De most a másik gepen vagyok, 20 peric zotyogve lecserélte a key-eket majd a Time shift elhasalt és éppen a chroot-al próbálom újra beindítani de szerintem ma ezt elengedem.
Netezni a telefonról is tudok. Jobb lett volna ha nem erőltetem a frissítést ha nem megy akkor nem megy.
Szóval manjarot szerintem ne ajanlgassunk senkinek, mint, Ubuntu oké , annyit tud amennyit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!