Legjobb JAVA tutorial kezdőknek?
Szükségem lenne valami nagyon szájbarágós JAVA tutorialra, mert nagyon nem áll rá az agyam a programozásra, így viszont meg fogok bukni egy tárgyból.
Van valami ilyesmi tutorial, vagy lenne Nektek valami tippetek egy olyannak, aki csak kb túlélni akarja ezt a tárgyat és nem akar programozni?
Tudom hogy nem bemagolható, de nekem az a bajom, hogy a legegyszerűbb feladatokat sem tudom megoldani az órai feladatok közül, csak ülök az üres fejlesztőkörnyezet előtt és elkezdeni sem tudom a feladatot megoldani.
Jó jegy nem kell, csak egy kettes, utána az életben nem akarok programozni.
3: Még csak azt sem mondhatnám hogy rossz tanárom van. Gyorsan haladunk, az tény, de a hiba bennem lehet, mert a többieknek minden simán megy...
4: Köszi a tippet, rákeresek!
https://www.youtube.com/channel/UCK_DAaLso6GNsOKyL2funLw
Szerintem ő a legjobb. Nekem nagyon sokat segítek felkészülés során, érthető és nem is alszol el közben mint egyeseknél. és ki lehet szűrni, hogy melyik részre van éppen szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!