Mi lehet a probléma? Pár napja csinálja túlmelegedhet az alaplap?
Játék közben újra indul a számítógép. Ujraindítas után kikapcsoltam és szét szedtem a ram meg az alaplap passzív hűtője meleg volt. A proci 60-65fokon a vidikari olyan 56-60fokon ketyeg
Gép: [link]
Apró dolgok képesek rendszer összeomlást okozni. Előfodulhatnak magas hőmérsékletek, és lehetnek ezek normálisak (egyes írások szerint). Ez egy elég kihegyezett kártya melegszik is rendesen, ezért is ajánlottam egy kis állítgatást. Sajnos igényli.
Van nekünk is Rx6700xt meg Rx580 mind a kettőn kellett állítgatni, hogy jó legyen.
Zárt házban is jónak kell lennie.
Ismerősöm vett egy rx6700xt tegnap szereltem neki össze az új táppal. És fél órás teszt után is csak ilyen volt. 90 közelébe se volt. Én ha ezt a tesztet elindítom akkor 90 re alap felmegy
Ez szerencse kérdése. (Szilícium lottó)
A gyártási szórás miatt, hogy minden VGA jól működjön egy relatíve magas értékre állítják be a feszültség értékeket, amin minden chip stabil. Ez némelyiknek kicsit sok. Ezt lehet csökkenteni, egészen addig amíg stabilan működik, ha instabil lesz egy kicsit feljebb kell venni és kész
Nekünk 90 fok felett volt, most a miénk sem éri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!