KÉREM SZÉPEN SEGÍTSENEK, Mennyire megbízható?
A Kingstech oldalról szeretnék rendelni számítógépet, és abban kérném a segítségeteket, hogy mennyire megbízható és korrekt ár-érték arányban? Az olcsóbb számítógépek megérik az árukat? A drágábbak?
Nem értek a számítógépekhez (mert miért kéne egy lánynak, mondták...).
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Mire fejleszthető? Ja van 13.gen oszt? 14.gen LGA1851 re jön annak is vége. (A fejleszthető platform neve AM5 csak kicsit drága) ha ez szempont.
12400 erősebb? (ezt ki kérdőjelezte meg)
Hát ha nincs PCX-en akkor olyan mint Németország... nincs is😟
Mi feltaláljuk magunkat 🤣 másnak van eladó nyugi.
Csak az Intel megvédése közben azon siklottál el (kicsit én is), hogy a kérdező hölgy az kérdezte, hogy az AMD rosszabb-e mert olcsóbb ezt fejtettek ki NEKI (egy szóval nem bántottam az Intelt, nem is beszéltem le róla) nyugi. Csak vehet mást is, ha szeretne mert az se rossz.
Az AM5 valóban jobb mint az lga 1700 de az AM4 nem. És elvileg a 14. Gen is lga 1700-as lehet majd.
De az AM5 ennél jobb akkor is főleg, hogy a 14. Gen ezek alapján talán 10% IPC növekedést sem fog hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!