A Radium.hu vagy Pcimperium oldal mennyire megbízható és jó számítógép vásárlásra?
Ami biztos:
- Működő gépet kapsz, amire egyben adnak valós garanciát (ha tönkremegy egy alkatrész, visszaviszed az egészet és majd ők megoldják a cserét, nem neked kell kivenni, garizni, visszarakni)
- Rég óta működő boltok, ami önmagában egy garancia
- Túl vannak árazva, és nem mindig kiegyensúlyozott konfigokat adnak, vagy az adott célra nem a legjobb teljesítményt nyújtó összeállítást.
Én mindenképp annak a híve vagyok hogy még ha nem is értesz hozzá, inkább válogass össze darabonként mindent a saját igényeid szerint, adott áron a az esetek legnagyobb többségében jobb konfigot kapsz így. Vagy kérj meg rá valakit akinek van ebben tapasztalata. Hardveraprón sok veterán van, akik vállalnak ilyesmit is, én is egy vagyok közülük, kérdezz privátban ha gondolod.
Egyébként a táppal kapcsolatban nem feltétlen így van. Már egy minőségi 600W táp is épphogy elvinné ezt a gépet, a 700W még hagy neki egy kis headroomot is, már ha egy minőségi típusról beszélünk természetesen, de táppal az ilyen boltok szerencsére nem gyakran szerencsejátékoznak. A GPU gyártók az ajánlott teljesítményt úgy adják meg, hogy a lehető "legrosszabb" esetben is - azaz egy, a GPU-n kívül is nagyon sokat fogyasztó konfigban, amit egy nem jó minőségű adott teljesítményű táp hajt - ne legyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!