Hogyan tudnék még felszabadítani helyet a helyi-lemezen?
Rendszer-visszaállítási pontok törlése az utsó kivételével. CCleaner használata.
Ezeket próbáld még, ha rejtett Temp mappa tartalmát tényleg törölted...
utolsó!
hol találom ezt a funkciót?
Egyáltalán: mekkora a wincsesztered?
Meg amugy milyen géped van?
Intel Pentium(R) 2.80GHz
512 Ram
a vincseszterem nem tudom mekkora,azt hol kell megnézni?
több partícióra van felosztva azt tudom,van 2 90 gigás meghajtóm ahol zenék meg ilyenek vannak,van egy programok meghajtó azt 11 giga,illetve a helyi-lemez azt 10 körül van
és 4.5 szabad belőle,de fogy minden nap 100-200 megát hiába ürítek lomtárat vagy temp mappákat,én legszívesebben újra raknám az xp-t,de nem tudom hogy kell,nagyobb helyet csinálnék a helyi-lemeznekis.
Zalában,ez még hagyján,volt olyan időszak mikor 400 ismétlem 400 mega volt csak szabad! de aztán töröltem temp mappa tartalmát meg amit tudtam,és így kaptam 4 giga szabad-helyet de már fogy megint hiába törlöm meg ürítek.
a másik gondom hogy a technika előrehaladtával jobb gépek lesznek,letöltöttem fifa11-et pes11-et meg hát komolyabb játékokat de már felejtős mindegyiknél shadermodel kártyát kér,meg a RAM is gyenge. de az a helyzet se időm se pénzem új dolgokra,marad ez egy darabig még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!