1080p-ben elég manapság 8GB VRAM?
1080p 75Hz-es monitorom van, és beruháznék egy újabb videokártyára. 6650 XT-t néztem ki, de olvastam máshol, hogy a 8GB már kevés sok játékban. Mit gondoltok erről?
(Azt is megemlíteném, hogy később szeretnék egy 144 Hz-es monitort beszerezni, ugyanúgy 1080p-ben.)
Nvidia Plug and Play.
AMD-nél ki kell mindent lőni az Adrenalinban, mert vannak hülyeséget beállítva alapértelmezetten, de kb. egy minimális utánjárás után többet ahhoz sem kell nyúlni.
Igazából most váltottam a zöldről pirosra, nincs nagyon különbség.
RTX 3060Ti-ra esne a választás, az kellően időtálló.
De hozzátéve, ha igazak a pletykák és türelmes vagy max 130 ezerért RTX 4060 lesz nyár végén, addig simán bevállalnék egy RX6600-t olcsón, aztán eladni és később arra váltani, 3 évig meg is lennél vele.
Szerintem ez most a logikus döntés, az árak nagyon be fognak esni ez miatt a használt piacon is.
Keress rá RTX 4060 kulcsszóra, lassan startolnak.
Ezek lesznek a következő 2-3 évre az FHD játékkártyák, mivel az Intel megszorongatta őket ezért muszáj lesz normálisan árazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!