Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1080p-ben elég manapság 8GB VRAM?

1080p-ben elég manapság 8GB VRAM?

Figyelt kérdés

1080p 75Hz-es monitorom van, és beruháznék egy újabb videokártyára. 6650 XT-t néztem ki, de olvastam máshol, hogy a 8GB már kevés sok játékban. Mit gondoltok erről?

(Azt is megemlíteném, hogy később szeretnék egy 144 Hz-es monitort beszerezni, ugyanúgy 1080p-ben.)

2023. máj. 21. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
#9 persze, hogy nem mai, de nagyon szeretem, max. én lejjeb adok játszani, még lehet majd vele akkor is kompromisszumokkal egy darabig. Most, még viszi a dolgokat. Bár használtan nem ajánlanám a vételét , mert a legtöbben nem játékra használták, mint én, hanem bányászatra.
2023. máj. 21. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Nvidia Plug and Play.

AMD-nél ki kell mindent lőni az Adrenalinban, mert vannak hülyeséget beállítva alapértelmezetten, de kb. egy minimális utánjárás után többet ahhoz sem kell nyúlni.

Igazából most váltottam a zöldről pirosra, nincs nagyon különbség.

RTX 3060Ti-ra esne a választás, az kellően időtálló.

De hozzátéve, ha igazak a pletykák és türelmes vagy max 130 ezerért RTX 4060 lesz nyár végén, addig simán bevállalnék egy RX6600-t olcsón, aztán eladni és később arra váltani, 3 évig meg is lennél vele.

Szerintem ez most a logikus döntés, az árak nagyon be fognak esni ez miatt a használt piacon is.

2023. máj. 21. 18:13
 13/15 A kérdező kommentje:
#12: Én nem vagyok nagyon otthon ezekben a dolgokban, úgyhogy jó tudni erről. Lehet nem ruházok be akkor még hosszútávra.
2023. máj. 21. 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá RTX 4060 kulcsszóra, lassan startolnak.

Ezek lesznek a következő 2-3 évre az FHD játékkártyák, mivel az Intel megszorongatta őket ezért muszáj lesz normálisan árazni.

2023. máj. 21. 18:17
 15/15 A kérdező kommentje:
#14: Ígéretesnek tűnnek. A dollárban megadott árak tényleg elég jók. Kíváncsi leszek, hogy forintban hol fognak megállni az árak.
2023. máj. 21. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!