Ez a pc mennyire használható 1080p gamingre?
Hello a 12 éves kisgyerekemnek elromlott a számítógépe és mivel amúgyis nagyon régi volt ezért inább vesszek neki egy újat. Mivel nem tudom mi kéne egy gépbe h müködjön ezért inkább egy előre összerakott lesz. Én első körben erre gondoltam:
Ez jó lenne?
Amivel szokott játszani az fortnite,Gta V,warzone,fall guys és minden egyéb nagyon népszerű online lövöldözős játék.
1) 12 éves gyereknek semmi keresnivalója nincsen ilyen erőszakos játékokban. Pocsék szülő lehetsz, ha ez szerinted rendben van.
2) fogalmam sincs miért érzik egyesek a késztetést totál hozzá nem értőként a válaszolásra. Oké, ez a gép.elég az említett játékokhoz, de...
Ez a gép pocsék. 3 éves!! Vehetsz ilyet, csak akkor inkább használtan, max 200 ezerért, jobb videokártyával.
Pl [link]
Pl2 [link]
Ilyen régi hardverért nehogy kiadj már 300 ezret...
Ha új gépet veszel, akkor viszont legyenek benne új hardverek:
Itt kérdezz inkább, összefolglaló elolvasása után:
valami rx 6600 köré épített... 12100F vagy ryzen 5500-5600 procis gépnek.kéne kijönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!