Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minden felpörög, de kép nincs ?

Minden felpörög, de kép nincs ?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném az alap megoldások nem működnek , tehát ha valakinek van valamilyen zseni ötlete azt megköszönném. Tegnapi nap folyamán a fél éves gép tisztításomon, széthuztam elmentem kompresszorral kifújtam , pasztázás, majd újra össze és bedugva. Minden ventilátor felpörög de kép nincs. Van egy régebbi gépem, vidikari hibátlan, ramok egyesével tesztelve nincs baj, tápegység tesztelve nincs baj. Maradt a cpu és az alaplap amire gondolok mert ezeket nemtudom letesztelni sajnos a másik gépem intel alaplap. Asus m5a97 egy fx8320 procival. Valakinek valami profi tipp még esetleg ? Holnap letesztelem szerelőnél a procit és a lapot.
2023. máj. 8. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Biztos, hogy minden kábelt bedugtál? Ellenőrizd még egyszer.
2023. máj. 8. 21:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze, pasztázni tudok, meg másik gépbe áttenni egyesével mindent,de valamit biztos nem dugtam be. Légyszives az első mondatomban megkértem mindenkit ,hogy az ilyen laikusnak való megoldást mellőzze.
2023. máj. 8. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyugtass meg hogy nem 10 barral fújtad és a kompresszoron volt páraleválasztó.....
2023. máj. 8. 21:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Na ez már fogósabb kérdés. 5 éve minden évben ide viszem, ez egy benzinkút melletti kompresszor.Nem arcba nyomom vele mert a ventiket sem akarom kinyírni , de körbementem belül ahogy tudtam. Eddig nem volt probléma ezzel a kompresszorral.
2023. máj. 8. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Kompresszorral ésszel kell fújatni, mert ha ráengeded a 8-10 bar nyomást, víz és olaj leválasztó nélkül, akkor azzal lehet mókás bakikat csinálni.

Én anno még SMD alkatrészt is fújattam le 8 bar levegővel az alaplapról. Jó nyilván már eleve kilehetett lazulva a forrasztás. Ettől függetlenül kompresszorral nem ajánlott PC-t fújatni, vagy csak ésszel ahogy fentebb írtam.

2023. máj. 8. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
5-ös, azért nem baj, hogy én írtam a 3-as kommentet azzal kapcsolatban, hogy kompresszorra nem szabad nekiesni csak úgy?
2023. máj. 8. 21:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Nyugalom, a probléma megoldására törekedjünk :DD Lényeg ,hogy továbbra sincs bármi zseni tipp? most megpróbálom egy nap pihentetés után hátha
2023. máj. 8. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Pihentetve esetleg kiszárad, ha nedvesség került bele és a zárlat nem okozott semmi visszafordíthatatlant.
2023. máj. 8. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Nézz át minden csatlakozót alaplapon, hogy nincs-e elgörbülve.

Adatlábak ha összeérnek akkor tud ilyet csinálni.

Az is valószínű, hogy valamit levittél alaplapról vagy megroppantottad egyik kondit és alaplapot kell cserélni.

2023. máj. 8. 22:46
 10/11 A kérdező kommentje:
hihetetlen, összeraktam és megy minden. a pihentetés mindent megold
2023. máj. 8. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!