Összeraktam egy gépet, minden felpörög, de nincs kép. A processzoron kívül minden vadi új! Mit hagytam figyelmen kívül?
Figyelt kérdés
ASROCK N68C-S UCC,
1GB 1333MHz DDR3,
160GB Samsung 3.5" HD161GJ SATAII 8MB cache,
AMD Athlon 64 X2 4400+
Integrált VGA
2011. márc. 11. 21:39
1/8 anonim válasza:
Valószínű hogy a VGA felé lehet a gubanc.
2/8 anonim válasza:
miért integrált a vga egy ien gépnél?
vegyél egyet....
az asrock-oknál ömlesztve van a hardver telepítő csomag....nézd meg hogy jót tettél e fel, elég ha egy betűt elnézel.vagy ha a kezdetektől ien akkor alaplaphiba...
3/8 A kérdező kommentje:
Ma vettem a dolgokat, összeraktam, felpörög, de nincs kép. Tehát: nem jut el semmilyen boot-ig, fekete a képernyő. Ha tőkepénzes lennék, nem ezt az alaplapot vettem volna, hanem két kártyát kötnék hídba, ezért integrált a VGA...
2011. márc. 11. 22:35
4/8 anonim válasza:
mikor elindítod csippan egyet, hogy minden okés? mert akkor vmi csatlakozás gond lehet a gép meg a moncsi között.
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi hangot nem ad ki... ha lemezt rakok a DVD-RAM-ba, az beolvassa, de egyéb nem történik.
2011. márc. 11. 22:52
6/8 anonim válasza:
tehát a gép ugy érzi h minden okés.....akkor sztem tényleg csak alaplaphiba lehet....
vagy az előbb olvastam egy ien problémáról, ott a gyerek kicserélgette a ramokat, vagyis másik csatlakozóba tette nemtudom érted-e cseréld meg a ramokat...neki megoldódott, nem látok benne logikát de egy próbát megér...
7/8 A kérdező kommentje:
A lap Dual Channel-ös, DDR2 és DDR3. Én csak egy 1333Mhz-ez DDR 3 RAM-ot raktam bele, azt már kipróbáltam mindkét slotban, értelemszerűen a többiben nem tudtam. Sajnos csak DDR1-em van raktáron, így a DDR2 részét sem tudom kipróbálni. Az alaplap egyébként fél napos... :(
2011. márc. 11. 23:02
8/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem... Az AM2-es procik nem kezelnek DDR3 memóriát. Megoldva.
2011. márc. 12. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!