Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lassú a gép és erőtlen?

Miért lassú a gép és erőtlen?

Figyelt kérdés
Adott egy gtx 970, i5 4670k, 16gbram, ssd 256 gb 1T hdd. Az előző gépembe fx8320 volt a többi minden maradt csak át lett téve mert a processzorom meghalt és nem ad le képet, át raktam egy másik lapba és ebbe az intel prociba ami papíron hasonlót kellene produkáljon. A gép nagyon lassú , az internetezésnél is néha fagy, másik gépen bőszen eljátszogattam R6-al most egy lolba is 15-20 fps nél ugrál és játszhatatlan.Bevallom már mindenre gondoltam de hátha valaki okosabb nálam. Mitől lassulhatott a gép be ennyire?Lehet vele egyáltaláb mit kezdeni vagy az alaplap és proci ennyire rosszabbak lennének?

2023. máj. 8. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetséges, hanem 99%, hogy ez a gond. A rendszer driverei és minden más is az AMD procihoz tartozik, nyilván a rendszer próbálta úgy ahogy összekapni az Intelhez tartozó dolgait, de szerencsétlen most jól össze van zavarodva.

Rakd újra a rendszert és megoldódik a gond.

2023. máj. 8. 16:28
 12/17 A kérdező kommentje:
A teljes kép az volt egyébként ,hogy felpörögtek a ventik képet nem adott a gépem, ezért egyesével néztem meg mi a baj, ramok : nem volt gond, vidikari: nincs gond, hdd -ssd: nincs gond. Másik amd procim nincs sem alaplapom, viszont volt egy régi gépházam ezzel az intel procival és egy gigabyte alaplappal. Átrakva a dolgokat ez indul, tehát proci vagy alaplap problémája van a fő gépemnek. Ezek után használom ezt a gépet amíg nem derítem ki proci vagy lap kell. Viszont ilyen trágya lassúan használhatatlan bármire is egyszerű internetezésen kívül.
2023. máj. 8. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Használhatod ezt a konfigot nyugodtan tovább is, csak tegyél fel rá egy friss rendszert.
2023. máj. 8. 16:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Bios reset, elem csere, is megvolt ha valaki tippelne rá. Minden felpörgött majd se kép se hang, tápot is kicseréltem , tehát proci alaplap maradt amit nemtudtam ellenőrizni egyenlőre, de ha ujrateszem és ez szuperál akkor nem is költenék rá.
2023. máj. 8. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Alaplapnak nagyobb az esélye, hogy az szállt el, procik általában ha nincsenek húzva, illetve azon belül is feszültség emelve, akkor elég ritkán szállnak el maguktól.
2023. máj. 8. 16:33
 16/17 A kérdező kommentje:
A fusztráló az egészbe ,hogy papíron rendszergazda vagyok, és tegnap takarítás után lett rossz a gép... Nemtudom mivel erősködhettem, szimpla újra pasztázás, portalanítás volt utána pedig már se kép se hang... Én is inkább a lapra tippelnék... Most gépházból újra rakom a windowst hátha...
2023. máj. 8. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet akár fel voltál töltve statikusan pl annyi is elég néha vagy hasonló. Amúgy inkább lemezről / pendriveról dobd fel.
2023. máj. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!