Miért dolgozik a winchester megállás nélkül és miért olyan lassú mióta win10 van a laptppomon?
Figyelt kérdés
Win7-tel ez a laptop 10-szer, de inkább 20-szor gyorsabb volt.
Most meg csak a winyót kreprgteti.
2023. febr. 25. 18:44
1/13 anonim válasza:
Mert a Win 10 nagyon nincs optimalizálva, annak már SSD kell. Bár nem értem mit csinál nonstop a háttértáron amit az elődei nem.
2/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én sem.
Érdemes visszatérni a win7-hez?
2023. febr. 25. 19:59
3/13 anonim válasza:
hddre csak linuxot szabad tenni winfos kinyirja az egeszet vagy max valami modolt windows aminek nem megy semmi a hatterbe
4/13 A kérdező kommentje:
Win7-tel jó volt.
No a lényeg, hogy modolt Windowst honnan lehet letölteni?
2023. febr. 26. 00:16
5/13 anonim válasza:
W7-re már nem. Akkor linux.
W10 is lehet, csak legyen 8GB RAM és SSD-re rakd a rendszert és programokat.
6/13 anonim válasza:
Windows defender meg windows update szokta nyomni a háttértárat
7/13 anonim válasza:
#6 jó tudni, akkor egy értelmes fizetős vírusirtó megoldja a HDD tekerést.
8/13 anonim válasza:
[link] ezt tudom ajanlani magyar a keszito ha van valami barmikor irhatsz neki de ezen kivul van meg jo par
9/13 A kérdező kommentje:
Nagy gondom a Linuxal, hogy hol csatlakozott a netre hol nem, aztán hol megnyitotta amire kattintottam hol nem. Általában újra kellett indítanom a gépet itána volt, hogy lett internet csak nem nyilt meg a böngésző, aztán újraindítás, megnyílt a böngésző, de nem volt net :D Mindent próbáltam, nem lett jó. A Linux egy profi üzemeltető ismeröstöl származott.
2023. febr. 27. 00:29
10/13 A kérdező kommentje:
Linux Antix volt.
2023. febr. 27. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!