Mechanikus billentyűzeten nem működik az ALT+M de külön az ALT és külön az M működik. Mi lehet a baj?
Tehát van beállítva valami az alt+m-re?
Azaz egyidőben be van dugva két billentyűzet, akkor az egyiken reagál az alt+m-re, a másikon nem?
Van rendes alt billentyű rajta, tehát bal alt, a szóköztől balra.
Nem trollkodok 1-es válaszadó, s nem is 11 éves vagyok. Inkább a triplája:D
Eddig normálisan működött a kettő együtt, talán a legújabb Windows frissítés lehet a hibás? Más program vagy játék nem jut eszembe, ami nemrég frissülhetett volna.
A bal alttal nem működik egyik kombó sem amúgy, érdekes...
Próbáltam a googleben is rákeresni angolul, de nem nagyon van ilyesmiről infó, azért gondoltam hogy írok ide, hátha találkozott valaki ilyennel. Esetleg újra rakom az illesztőprogramot, hátha segít.
Megoldódott...
Az Nvidia társította a CTRL+ALT+M-et egy akcióhoz, bár azt nem tudom, hogy miért nem engedte nekem a CTRL+M használatát külön... de ahogy kitöröltem a billentyűkombót az Nvidia beállításai közül, rögtön működött a CTRL+M mindenhol.
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!