Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mechanikus billentyűzeten nem...

Mechanikus billentyűzeten nem működik az ALT+M de külön az ALT és külön az M működik. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 07:09
 1/7 anonim válasza:
29%
Troll. Hány éves vagy, 11?
2023. máj. 2. 07:31
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Tehát van beállítva valami az alt+m-re?

Azaz egyidőben be van dugva két billentyűzet, akkor az egyiken reagál az alt+m-re, a másikon nem?

Van rendes alt billentyű rajta, tehát bal alt, a szóköztől balra.

2023. máj. 2. 08:06
 3/7 anonim ***** válasza:
?*
2023. máj. 2. 08:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem trollkodok 1-es válaszadó, s nem is 11 éves vagyok. Inkább a triplája:D

Eddig normálisan működött a kettő együtt, talán a legújabb Windows frissítés lehet a hibás? Más program vagy játék nem jut eszembe, ami nemrég frissülhetett volna.

A bal alttal nem működik egyik kombó sem amúgy, érdekes...

Próbáltam a googleben is rákeresni angolul, de nem nagyon van ilyesmiről infó, azért gondoltam hogy írok ide, hátha találkozott valaki ilyennel. Esetleg újra rakom az illesztőprogramot, hátha segít.

2023. máj. 3. 07:10
 5/7 A kérdező kommentje:
ja és sajna a billentyűzetemhez nincsen külön program. Tudom, hogy egyes billentyűzetekhez lehet billentyű kombókat társítani, de akkor az kellene működjön.. tehát mindenképp történnie kellene valaminek.
2023. máj. 3. 07:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Megoldódott...

Az Nvidia társította a CTRL+ALT+M-et egy akcióhoz, bár azt nem tudom, hogy miért nem engedte nekem a CTRL+M használatát külön... de ahogy kitöröltem a billentyűkombót az Nvidia beállításai közül, rögtön működött a CTRL+M mindenhol.

<3

2023. jún. 22. 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:
mármint az ALT+m működik:D
2023. jún. 22. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!