Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olcsó mechanikus billentyűzet,...

Olcsó mechanikus billentyűzet, tippek?

Figyelt kérdés
Fent a kérdés, várom az ajánlatokat. :D
2023. ápr. 22. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Az olcsó egy elég relatív fogalom. Az enyém (Keychron K2) 40-50 körül van, de létezik olyan, ami háromszor ennyibe kerül. Illetve magyar vagy angol egyébként? Hány százalékos leosztás?

Sok mindentől függ az ára, lehet rendelni olcsóbbakat is, de általában egy kisebb koppanástól már repednek, én az enyémet utaztatom, nekem fontos volt pl. hogy legyen benne anyag. RGB, fehér, vagy nem kell, hogy világítson? Akarod cserélni benne a switcheket? Apropó barna, kék vagy piros kell?

2023. ápr. 22. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Trust Asta 20e körül volt. Fekete kapcsoló-szerű kapcsolókkal, így inkább játékra jó, mint gépelésre.
2023. ápr. 23. 03:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem kell semmiféle RGB. Az ár ilyen 10-20e FT körül lenne. Magyar

leosztással. Nyilván ilyen árban nem várható el a cserélhető switch,

szóval az nélkül.

2023. ápr. 23. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szuper, így már tudom merre induljunk el kb.

Az még lemaradt, milyen switchet szeretnél bele? Barna, kék, piros? Mert ez pl. még nem mindegy. Vagy nem tudod? Mi miatt szeretnél akkor mehanikusat? A hangja miatt? Vagy csak jól hangzik? Játékra, gépelni?

2023. ápr. 23. 10:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából a legjobban a hangja miatt, úgy leginkább játék mellett. Talán a Brown Switch az ami az enyém, ami nekem a legjobban bejön.
2023. ápr. 23. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ha kifejezetten játék, akkor szokták ajánlani a pirosat, mert az lináris (nincs benne az a tipikus kopp érzés) elég picit hozzáérni és már érzékeli is esetleg arra is ránézhetnél...

Egyébként ha ennyire nincsenek vele szemben elvárásaid, csak hogy magyar legyen, akkor ajánlom az Árukeresőt. Szűrsz a mechanikusakra, és rendezed a legolcsóbbak szerint. Van rengeteg vélemény magáról a termékről, a boltokról, és ha választottál instant össze tudod hasonlítani az árakat.

2023. ápr. 23. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!