Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Xerox B230-as lézerprinterhe...

A Xerox B230-as lézerprinterhez, kínába gyártott toner, az eredeti Xerox által gyártotthoz képest, milyen minőségi szintet képvisel?

Figyelt kérdés
Ugyan az a típusu toner, egyik helyen 25000 Ft. a másik helyen pedig 35000 Ft. Biztos nem véletlen az eltérés. Talán a drágább eredeti Xerox gyártás, az olcsóbb pedig kínába gyártott. Minőségi szempontból indokolt az árban ez a diferencia? Ha van valakinek rtapasztalata, vagy infója, a témával kapcsolatosan, kérem ossza meg velem. Előre is köszönet.

#toner #lézerprinter
2023. ápr. 24. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom, hogy 23k-ért már eredetit kapsz ebből a tonerből... szóval a 35k-s sztem tök ugyanat, csak nagyobb a bolt árrése.

Egyébként az utángyártott tonerek jóval olcsóbbak szoktak lenni, nem 30%kal olcsóbbak...hanem inkább harmada-hatoda az ára.

2023. ápr. 24. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lásd, 11k vs 41k:

[link]

2023. ápr. 24. 22:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak a tisztánlátás motivál. Ugyanis, néha a forgalmazó jelzi, hogy eredeti a toner. Ez azt jelenti, hogy a XEROX gyártotta? Az olcsóbbról pedig a vétenél derül ki, hogy "MADE IN CHINA". A két gyártó terméke közt lehet valami lényegi különbség? Vagy minimális, el lehet hanyagolni?
2023. ápr. 25. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Az eredeti toner tapasztalatom szerint jobb mint az utángyártott... de 4x-es árat sztem nem ér meg... Én mindig utángyártottat vettem.. az eredeti csak az volt, amit a nyomtatóhoz adtak :) Az utángyártottal adódhatnak problémák, pl. már az előtt elkezd rosszul nyomtatni, hogy telejsen kifogyna, volt olyan, hogy a chipje nem volt jó (ekkor újat küldtnek nekem ingyen, de azért kellemetlenség), stb. Nekem 15 évig volt színes lézernyomtatóm, de tavaly tintasugarasra váltottam, mert ezek a nagy tartélyosokkal olcsóbbra jön ki a nyomtatás, mint az utángyártott lézerrel tonerekkel... És mostanában inkább fotókat nyomtatok. Szóval az újabb lézereket nem annyira ismerem, az utolsó 2014-es gyártmámyú volt (bár még megavan és úgy ahogy működik is... azt nem mondom, hogy tökéletesen nyomtat, de kb. egész jó ahhoz képest, hogy gyakorolatilag az utángyártott tonereken kívül semmit nem költöttem rá.. egyszer szét kellett szedni kiüríteni a használt por tartályt, de megoldottam házilag). SZóval ledolgozta az árát.
2023. ápr. 25. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!