Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan problémám van hogy...

Olyan problémám van hogy feltelepítettem a gépemre az fs15 öt(eredeti lemezes) 1 hónapig működött de ma mikor elkezdtem játszani akkor pár perc után lefagyott a kép és beakadt a hang. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Ez az egy játék csinálja ezt

Mert még War thunderezek és Ets2 zök de ott nincs semmi probléma

2022. aug. 9. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni kezdésnek a játék log fájljait(ha van akkor crash logot keresni), hátha segít. Ezt a dokumentum mappába kell, hogy legyen FarmingSimulator2015 néven. Ha semmi érdemleges, akkor mentésekel le kell másolni, és újra kell rakni, ha előtte jól működött.

Az is kérdés, hogy utána mi történik? Kidob az asztalra? Újraindul a gép? ...stb.

2022. aug. 9. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Elkezdi levonni a pénzem folyamatosan és ennyi

10 percig hagytam utána csak alt+f4 el tudtam kilépni

Köszi megnézem

2022. aug. 9. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezt találtam

[link]

Utána a végéig ismétlődik az erroros szöveg

2022. aug. 9. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Másoknak is volt már hasonló problémája:

Itt PicPc2019 felhasználó sok ötletet ír, amit érdemes lehet kipróbálni. Főleg régi játékoknak szokott probléma lenni, a futtatási környezet...stb.

steamcommunity.com/app/313160/discussions/1/613940477692971362

Ezen az oldalon kifejezetten erről a beküldött típusról volt szó. Vagyis az error szövege ugyan az.

forum.giants-software.com/viewtopic.php?t=113104

Ha ezek nem jönnek be, akkor lehet tovább is keresni a log fájl alapján. Hátha valaki belefutott hasonlóba.

2022. aug. 9. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Meg fogom nézni

2022. aug. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!