Lehetséges hogy veszek egy 4070et de nem tudom mi a különdbség a gainward és asus között csak dizájn? Vagy pl egyiknél jobb a hőfok másiknal a zajszint? Melyik legyen szerintetek a 2 közül? Köszi előre is :)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 20:07
11/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm inkább a biztosra megyek
2023. ápr. 20. 13:11
12/16 anonim válasza:
#6 Az Asus Dual 4070 ugyanannyi, mint a Founders Edition...
13/16 anonim válasza:
Tudtok szöveget értelmezni ASUS fanok? Azt írtam ÁLTALÁBAN érted ÁLTALÁBAN! Nézd meg bármelyik terméket, amelynek ugyanazok a specifikációi és az ASUS rendszerint többe kerül mint a többi gyártó terméke...
14/16 anonim válasza:
#13.Nem vagyok fan, de én nem látom a különbséget.
Ha nem szereted az ASUS termékeit, nem kell megvenni ilyen egyszerű.
15/16 anonim válasza:
#13 Igen, tudunk, csak ÁLTALÁBAN ez egyáltalán nem igaz. Amelyik pedig 10-15%-al többe kerül pedig meg van az oka. Jobb hűtés, minőségg alkatrészek, több funkció stb. Ha nem tetszik, ne vedd meg. Egyébként nem vagyok Asus fan, viszont eddig még nem volt velük soha bajom.
16/16 A kérdező kommentje:
Végig böngésztem a netet, forumokat,teszteket stb.. Ezeket az értékeket találtam játék közben:
-ASUS RTX 4070 Dual 61°C 31.2 dBA
-Gainward RTX 4070 Ghost 72°C 36.1 dBA
Hát a hőfokban van "jelentős" eltéres nem nagy de van jó értem én hogy a 72 fok se sok egy vga-nak sőt youtube-on láttam hogy gainward 68foknal nem megy fel asus-nál 64 volt..Itt tényleg inkább a minőségi alkatrészek dominálnak hogy melyiket vedd..
2023. ápr. 22. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!