FSP WinDale hűtő Ryzen 2600X esetén mennyire jó választás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Itt például nem találkoztam még vele, de fórumokon nagyon jót írnak róluk (Windale 4 és Windale 6 hűtőkről), hogy maximális hűtési teljesítmény, magas légszállítás... Olvastam viszont azt is valahol, hogy "kicsit hangos"... Ha kicsit hangos lenne, akkor egész egyszerűen a ventillátor lecsavarozható a hűtőbordáról és kicserélhető valamilyen Be Quiet! SilentWings ventillátorra vagy ez ennél azért bonyolultabb?2019. okt. 29. 18:14
1/3 anonim válasza:
Tesztek szerint abszolút vállalható darabok.
Hát, a venti rögzítése érdekes, én most így meg nem mondom, mennyire csereszabatos más típusokkal. Ha emiatt aggódsz, szerintem vegyél egy Cryorig h7-et vagy hasonlót.
2/3 anonim válasza:
Alapjáraton nagyon jó hűtő, nekem is az van (4) nemrég vettem használtan 4000Ft-ba. Kifejezetten halk kategória, nem tudom hol olvashattad, hogy hangos, minden teszten kiemelkedően jól teljesít ilyen szempontból.
Nekem a héten jön meg a R5 3600-am, de sajnos benéztem, mert a szereléke csak 1 irányba szerelhető (alulról <--> felfelé), pont a rosszabb irányba, ellenben az Intel-nél.
AMD-re ezért nem feltétlen ajánlott, bár ha megtudod oldani a légáramlást így is, akkor nem gáz.
Nekem is teszt lesz először, bár nekem van 5 venti a házban.
3/3 anonim válasza:
csakis akkor tedd bele ryzen mellé ha géped tetején van nyilás és ventik. Am jó ki hűtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!