Hogyan lehetne csökkenteni a mikrofon bemeneti zajszintjén? Lentebb kifejtem.
Ezen az oldalon szeretnék használni egy rendes timert, amit rá kell dugni a gépre. Így néz ki: [link]
Ez úgy működik, hogy van rajta egy jack kimenet, és bizonyos frekvenciájú hangot bocsájt ki (ehhez jack-to-jack kábellel össze kell kötni a géppel). Ez alapján tudja a program (jelen esetben a csTimer), hogy mikor kell elindulnia és mikor kell megállnia.
A problémám eredetileg az volt, hogy laptopom van és csak 1 közös be- és kimenet van. Emiatt fel sem ismerte eredetileg, amikor bedugtam.
Ennek orvoslására vettem egy külső USB hangkártyát, amin külön van piros és zöld port. A mikrofon bemenetbe dugtam a MoYu Timert, az USB-t meg a gépbe és ezúttal érkezik jel, látom a vezérlőpultnál, hogy van bemeneti hang, valamint a csTimer is érzékeli, "Status: on". Viszont a csTimer azt írja, hogy "Noise: 100%" és szerintem emiatt nem igazán működik, állandóan újra indul, random időket rögzít, azaz nem jól kommunikál a MoYu timerrel valami miatt. 1 emberről tudok, akinek működik, neki 20% a noise level.
Az eszközbeállításoknál nincsen "boost" opcióm a mikrofonhoz, nem tudom, hogyan tudnám csökkenteni a zaj mennyiségét. Lehalkítottam 1-esre a bemeneti hangerőt, de ez is csak minimálisan segített. Így mikrofon tesztelésnél nem akad ki a hangerő 100%-on, hanem 40-50% között mozog, ami amúgy ideális lenne.
Hogyan lehetne zajt szűrni...? Van erre valami program vagy módszer? Amíg noise:100%, addig nem fog így működni ez a setup.
A hangkártya egy olcsó Vention...
Product chip: HS-100B
Support channel: 2.1
Köszi!
Hogy érted, hogy mi lehet a cél? Sajnos ez ilyen. Bluetoothos is létezik, de az kb 30 ezer forint, 3000 helyett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!