Milyen kártya az RX 6500 Xt?
Ha azt elviszi ilyen beállításokal nekem már megéri.
Van egy I3 10105 procim.
Nem kell használt piacról kártya.
Ez megfelel?
Arról hogy mit tud Fortnite alatt van ezer videó Youtubeon, erre érdemes rákeresni.
Árát nem éri az a GPU, nekem ez róla a véleményem. Kb az RX 580-nak felel meg teljesítményben, ami egy lassan 6 éves akkor is csak középkategóriás kártya, és tömegével van 25-30 ezrekért használtan. Ráadásul 580-ból van 8GB VRAM-os, a 6500XT pedig 4GB, ami ma már igenis szempont 1080p felbontásban és ezen a teljesítményszinten is.
Az van, hogy a teljesítménye és a 4GB VRAM miatt is megveszed most, és 1,5-2 év múlva egyik új igényesebb játék sem fut majd rajta élvezhetően, csak mindent levéve minimumra és elengedve a 60fps-t.
Akkor már nézz egy garis 3060 12GB-t szerintem is. 100 körül vannak dögivel.
Hát ha 1 évig kiszolgálna, nekem elég lenne... 70-et megér 1 év szórakozás.
Irtózom a használt cuccoktól, főleg VGA-k terén, ahol vagy bányász volt egy kártya vagy nem. Mit ír az eladó, semmit sem számít.
Totál lutri.
Mondom bolti garis kártyát kapnál ennyiért 3060-at.
Nem mellesleg a bányászat alapvetően kevésbé káros egy kártyára mint az átlag gaming, csak sokáig nem jutnak el ide, bányászatnál a kártya egy fix hőmérsékleten üzemel sokáig, játéknál meg felmelegszik és lehül rengetegszer, ez sokkal károsabb pl a forrasztásoknak.
Az x4 pci-e sáv miatt kerülendő. Laptopokba szánt GPU, így csak 4.0 verziós alaplapokhoz ajánlható (nem, ár/teljesítménye miatt még oda sem). A tied 3.0. Így jobban jársz egy RTX 2060 vagy 1660 (ti és super előnyben) kártyával.
Vagy bővítsd a keretedet RX 6600-ra.
Megvettem RX6500xt újonnan
Hasítani fog a Fortnite Highon!
Ennyi.
Gratulálok, hoztál egy szar döntést, kidobtál 70 ezret és feleslegesen pofáztál itt.
Ennyi.
Barom.
Meg egy új Akyga tápot is vettem múltkor, mert a régi már full hangos volt.
Érdekes ez az Akyga is tökéletesen üzemel, erre kötöm majd rá a RX65000-ast.
Persze-persze majd mindjárt hallom, hogy az se jó döntés mert ilyen meg amolyan gold meg platinum meg mi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!