Akkna kérdése:
37-38 ezer forintért milyen videó kártyát javasoltok? Van egy VTX3D Radeon HD6850 videó kártyám, amin minden játék full grafikával fut, de most a másik gépembe is kellene egy legalább ilyen jó kártya.
Figyelt kérdés
Sajnos ez a HD6850 kártya már kifutott termék, és már nem is igazán lehet kapni. Jelen videó kártyák számozása, semmit nem mond nekem, azért mert HD7750, azaz nagyobb számozású mint az én 6850-em, azért még nem biztos hogy jobb is nála.2013. máj. 16. 21:46
1/6 anonim válasza:
Ennyiből HD7790,vagy ha van 40 ezred,akkor HD7850
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
Én is a Sapphire Radeon HD7790 kártyát néztem ki elsőre, de mivel ezzel a márkával már kétszer is volt gondom, így nem nagyon tudom mit csináljak.
Ja, és csak 2 év garancia van rá, azért szeretnék egy olyat venni amin legalább 3 év van.
A többi kártya sem rossz amiket küldtetek, te sajnos tényleg nagyon ki vagyok számolva, 3-4 ezer + most nem fér bele
2013. máj. 16. 22:04
5/6 anonim válasza:
Ugyanaz a széria, mint a tied, de jóval erőssebb annál. Az, hogy a mostani számozás szerint a 7xxx széira az aktuális, ne tévesszen meg, nem volt egy húdenagy fejlődés a 6xxx sorozat óta.
6/6 anonim válasza:
"nem volt egy húdenagy fejlődés a 6xxx sorozat óta."
Én ezt átgondolnám még azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!