Megbízható 1 TB-s microSD kártyát keresek. Sajnos, belefutottam már hazai forgalmazónál is kamu kártyába, hátha itt valakinek jobbak a tapasztalatai... Milyen korrekt forrásban, kártyában lehet megbízni?
Mi az hogy kamu kártyába futottál?
Van garancia, ha nem működött megfelelően.
Ha a kártyának semmi baja nem volt, akkor lehet az eszköz amibe vetted nem kezeli az 1 terrás kártyát.
Köszönöm mindenkinek a választ, de nem vagyok sokkal előbbre.
1. amibe belefutottam, egy Lenovo, az tényleg kamu, a H2testW meg a FakeFlashTest is így látta. A valós kapacitása <20G, ha ilyet láttok, messze kerüljétek el (Emag, Alza, Pepita stb.)
2. A kereskedő ugyan problémázás nélkül visszafizette az árát, de nekem nem a húszezervalahány forintom kellene, hanem egy működő kártya.
3. A Sandisk valóban jó márka, azonban 1 T-t a honlapjuk szerint csak az Extreme változatból gyártanak, az Ultra maximum 512 G.
Az Extreme kb 90ezer FT-tól kapható, ez szerintem irreális.
Vagyis, fennáll a gyanú, hogy a Sandisk Ultra is kamu - Használ ilyet valaki??? Ha igen, tesztelte, kifogástalan?
Szóval, a kérdés továbbra is: Ki tud megbízható, 1 T-s kártyát?
Köszi előre is.
milyen gyartoi oldalra gondolsz?
ez a gyartoi oldal es van ultra 1TB
meg nem eleg elterjedt az 1T
szoval 512 vel jobban jarnal boven van valasztek abbol
aqua, pcx, ipon, bluechip
eleve a legolcsobb (vagy epp nem is olcso) webshopokat emlited amik gyujto shopok meghozza
szoval ebbol ugytunik hogy a maximumot fillerekbol akarod meguszni aztan csodalkozol megis
mas nem csodalkozik
kulfoldrol rendel akkor mar
lehet megolcsobb lenne, de nem tudni vamot adot ra e nyomjak, illetve szallitas is kerdeses, ugymar ha tokeletes is arban szinten ott vagy, garizni viszont nehezebb, vagy nem is tudod
Köszönöm a linket, tényleg ott van, én is megtaláltam.
Egyébként nem "megúszni akarom fillérekből", kb 130 dollárt már nem neveznék filléreknek, ez reális ár.
Az a bosszantó, hogy Magyarországon egyáltalán forgalomba lehet hozni hamis kártyát, az átlag laikus sokáig észre sem veszi, hogy becsapták.
a minőséget meg kell fizetni:
160.000.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!