Melyik videókártyát választanátok azonos ár esetén?
egy új rtx 4070-es vagy egy használt 3090-es?
felbontás: 1080p 240hz
4070. De amúgy 1080p-re egyik sem a legjobb.
https://www.youtube.com/watch?v=DNX6fSeYYT8&t=1336s
Ez még a 3090 TI-t is veri általában 1080P-ben és most már egész jó áron.
Azt értem de láttál te már DLSS-t 1080p ben élesben? Nem Youtube videón ami alapból sz@rrá tömörít. Én 1440p-ben próbáltam a Spiderman-ben és egy idő után még ott is feltűntek azok a részek amik egyértelműen kicsit pixelesebbek.
1080p-ben DLSS kb úgy fog kinézni mintha 900p ben játszanál. Most komolyan ki akar több 100 ezres kártyákkal 2023-24 ben 900p ben játszani? :DD
"jó most még vannak apróbb hibái, de ha kikupálják"
Szerinted miért írtam?
Olyan jó mint a natív 1080p valszeg sosem lesz de az elkövetkezendő pár évben amíg az illető ezt a kártyát fogja használni biztosan nem. De álmodozni lehet.
Amin tudnak javítani az a frame generation artifactok mint pl mikor HUD elemek vibrálnak és hasonlók. Jó lenne nem vakon benyelni minden marketing hülyeséget amit Jensenék mondanak.
De engem nem zavar ha valaki 3-400 ezres kártyákkal olyan felbontásban akar játszani a 2020-as években mint amit 2010 előtti monitorok tudtak :DD
Csak gratulálni tudok
Téged nem zavar de azért belekötsz... A kérdező FHD 240Hz-et célzott meg, fogadd el, ha neked ez nem jó szíved joga más felbontást használni.
Ettől független a két kártya közül akkor is a 4070, tekintve, hogy nyers teljesítményben ugyanaz, viszont a DLSS3 lehetőség is adott, aztán ha javítgatnak rajta akkor ott lesz a lehetősége ha szeretné használja, 3000-res kártyával viszont lehetősége sem lesz rá...
3090 jelentősen erősebb, ezért sincsenek hasonló árban sem.
A 4070 a 3080-nal van egy szinten.
4070ti már kérdéses lehetne...
DLSS 3 Frame generation nem használható kompetitív játékban, mert jelentősen növeli a késleltetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!