Melyiket választanad: RX 580 8gb vagy GTX 1070 8gb?
Figyelt kérdés
Ha ugyan annyiba kerül2021. aug. 7. 20:56
1/6 anonim válasza:
A GTX 1070 jócskán erősebb. Az rx580 mellett csak az szól érvként, hogy 1 évvel fiatalabb és olcsóbb. Bár ezutóbbi nálad nem játszik, mivel azt mondod ugyanannyiban van.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ugyan annyi, csak azt nem értem hogy miért veszik az rx 580 at mikor ennyiért 1070 is kikerulne a használt piacon..
2021. aug. 7. 21:01
3/6 anonim válasza:
Hát az egy nagyon jó kérdés, lehet a bányászok jobban szeretik az amd-t, nem tudom :D
Én az enyémet 40 ezerért vettem vagy 3 éve, nem 100-ért mint amennyiért most megy..
Bár ahogy ránéztem az árakra, lehet eladom és veszek belőle egy 1070-et kis megtoldással.
4/6 anonim válasza:
RX580 az hivatalosan és a gyakorlatban is inkább a 1060 6GB ellenfele.
5/6 anonim válasza:
" lehet a bányászok jobban szeretik az amd-t, nem tudom"
Nem véletlen. Az RX 6000 előtti és a 300 as sorozat utáni AMD kártyák elég erősek bányászteljesítményben. Ezért lehet ilyen drága az 580 szemben a GTX 1070-el. De játékokban a 1070 azért még mindig jóval combosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!