FDM 3D nyomtatonak a nyomtato surface takaritasara valami otlet? isopropyl alcohol-al probaltam eddig es van ami nem jott le rola.
Figyelt kérdés
Ti hogy takaritjatok? Es hogy oldjatok meg,hogy ne porosodjon? Valami dobozzal feditek le? vagy hogy? Koszi elore is#takarítás #Ender 3 v2 Neo
2023. ápr. 11. 09:38
1/6 anonim válasza:
Jó az alkohol. Néha sima mosogatószeres szivaccsal mosd le, öblítsd tiszta vízzel és utána ne tapogasd.
2/6 A kérdező kommentje:
dorzsis felevel takarithatom? Mit csinalsz ha nehezen jon le amit nyomtattal? Melegitett feluleten probalod levenni vagy ha mar kihult? Honnan erdemes kezeni? Ami nekem van az egy magneses feluletre "ragado" vastagabb felulet. LINK: [link]
2023. ápr. 11. 10:08
3/6 anonim válasza:
Én pei lapra nyomtatok, arról lejön szépen minden, ha kihűl. Próbáld meg, ha kész a nyomat, leveszed a lapot,legyezel vele párat, hogy hűljön, majd meghajlítod. Elvileg lepattan róla.
4/6 A kérdező kommentje:
Szeretnem uveglapra cserelni. Mit gondoltok rola?
2023. ápr. 12. 13:24
6/6 A kérdező kommentje:
haha! xd
2023. ápr. 12. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!