Akkor vegyél sűrített levegő spary -t, évi 2-3 alkalomra az a gazdaságos.
Viszont ha komoly cucc kell, amibe van nyomás is, kell egy kompresszor.
Szerintem egy táska kompresszor nem foglal sok helyet. Azok már majdnem elérik a normál kompresszorok nyomását. Veszel hozzá egy víz leválasztó adaptert és mehet a móka.
2021. nov. 5. 15:04
2/9 A kérdező kommentje:
Igazából ez saját felhasználásra kellene, néha-néha, egy hobbi szintű felhasználónak, aki néha szétszedi a gépét-szerelgeti-és akkor ki is szeretné takarítani :)
Tehát a túl komoly kompresszornak nem látom értelmét, illetve azt is olvastam, hogy a túl nagy nyomás nem tesz jót egyes alkatrészeknek a gépben.
2021. nov. 5. 15:16
3/9 anonim válasza:
Ha nagy kompresszor nem játszik(én olyannal takarítom a gépeket), akkor táska kompresszor. Amennyi nyomás kell, a táska kompresszor is elegendő. Nekem a kocsiban van olyan, kereket is elég hamar felfújja. Annyi, hogy hangos. Ha használod, akkor örökké kell menjen a motra, nem úgy, mint egy nagy kompresszornak, aminek tartálya is van.
2021. nov. 5. 15:17
4/9 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi! Tehát akkor pl egy ilyen is megfelelő gép takarításhoz?
Mondjuk ez pont szivargyújtós :) pedig már megörültem, ez árban és méretben is tök jó lett volna
2021. nov. 5. 15:39
6/9 P.O.C. válasza:
Még sosem nyírtam ki kompresszorral gépet. Pedig pár százat kifújtam már. Nyilván nem szabad túl közel tartani, már csak az ESD veszély miatt sem. Meg akkor képes lefagyasztani a 1-2 alkatrészt (bár ez a sűrített levegő sprayre is igaz). Ezért legalább minimum 10 cm távolságot illik tartani a pisztollyal. A víz leválasztó meg azért elengedhetetlen, hogy az esetleges kondenz víz ne kerüljön a gépre.
2021. nov. 5. 15:44
7/9 anonim válasza:
Ecsettel vagy fogkefével fellazítod a port, hajszárítóval ami hideget is tud fújni kifújod. Nem kell ahhoz kompresszort venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!