Takarítás közben véletlenül egy ventillátor lapát kitört az RX 580-ból, lehet valami baj?(több a leírásban)
Figyelt kérdés
MSI Afterburner-rel manuálisan elindítottam és most működik minden jól, a VGA hőmérséklete sem magas. Gondolom egy ideig elmegy így, de hosszútávon érdemes lenne a venti csere. Szerintetek ki lehet cserélni a VGA ventiket?2022. márc. 20. 18:25
1/3 anonim válasza:
Mindenképp érdemes cserélni, tekintve, hogy normál esetben az ki is van egyensúlyozva, így meg hogy hiányzik egy lapát, ez már nincs meg rendesen,s zóval hamar nekiáll majd zörögni az egész. lehet amúgy kapni ventiket külön is szinte minden VGA hoz vagy veszele gy rossz kártyát jú hűtéssel.
2/3 anonim válasza:
az egyik laptopomban már évek óta eltört több lapát a tisztítások miatt és nem zörög, ugyhogy azt gondolom nem lesz problémád belőle ha egy hiányzik. Jól megvannak ezek csinálva, nem fog egy fél grammos lapát olyan kilengési zavart okozni.
3/3 Brandon41 válasza:
cseréld ki a videókártya ventijét. Hasonló képpen jártam én is egyszer, amíg ki nem cseréltettem rezgett az egész gép. A lényeg hogy csináld azt, amit az első mondott, cseréltesd ki amilyen gyorsan csak tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!