Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 32GB SSD már semmit nem ér?

32GB SSD már semmit nem ér?

Figyelt kérdés
Esetleg hol juthatnék hozzá? (ingyen)
2023. ápr. 10. 12:38
1 2
 11/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

hat ha hegyekben allnanak akkor ingyen is szerezhetnel mert osztogatnak

de ha talan valahol alnak is, kina, amerika

hegyekben ssd k amik bezuzasra varnak legfeljebb

akkor se magyaro.n de keresgelj hatha talalsz itt is helyet

amugy hasznalt piacokat figyeld +1 POC valaszara

mivel par ezerert biztos arulnak mindeg valamilyen ssd ket

ha szemlyesen erte tudsz menni nincs plusz koltseg

napjainkban meg a "par ezer" = "ingyen"

ennyit er a penz is, szoval jo lesz ha igyekszel mert vagy minden ingyen lesz vagy penzert se kapsz semmit

2023. ápr. 10. 15:38
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 15:07

ma 15:38

Volt már hogy ezen az oldalon is kaptam 2x 4gb ddr3 hyperx fury memoriát ingyen.merthogy a tag leócsárólta mert már ddr3 memoriát senki nem használ.

2023. ápr. 10. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Mi ennek a kérdésnek a célja?

Mert hogy nem kérdés, az már tuti!

Tarhálni akarsz egyet?

2023. ápr. 10. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Én 2000-ért vettem őket legutóbb. +IDE/PATA átalakító, az is volt kb 2 ezer/db, és retro gépeimben vannak hangos, lassú, mára megbízhatatlan HDD-k helyett

mSATA csatlakozósok az SSD-k, és eredetileg thin client gépekben voltak. Hardveraprón találtam hirdetést, és volt az eladónak ~20+ darab, már nem emlékszem... én csak 5-öt vettem, de köv napra már jegelte a hirdetést 😃 szóval gyorsan elkapkodták.

2023. ápr. 10. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

A kérdező privát üzenetben elküldte a - nem ptivát tartalmú - #12-es hozzászólását ilyen formában:

"Az üzenet szövege:

Márhogyne lenne,sok helyen van ingyen konyha.és volt már hogy ezen az oldalon is kaptam 2x 4gb ddr3 hyperx fury memoriát ingyen.merthogy a tag leócsárólta mert már ddr3 memoriát senki nem használ."

Az "ingyen konyhát" is valaki - az önkormányzat, az egyház, vagy közakadozás - fizeti. Esetedben kedves kérdező a "tag" fizetett.

Szóval az állításom továbbra is áll: nincs ingyenebéd!

[link]

2023. ápr. 10. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Beolvasztjatod őket és kinyerheted az értékes aranyat, nemesfémeket belőlük..
2023. ápr. 10. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

32 giga?? Ennyi RAM van a gépemben. Mégis mire használnál 32 giga SSD-t így 2023-ban még ha ingyen is kapod?

2012 ben az akkori középkategóriás gamer PC-mhez 160 gigás SSD járt.

Nekem nem hogy ingyen de még ha fizetnének sem használnék 32 gigás tárhelyet. Pár ezer forintért kapok 32 gigás pendriveot.

4-5000 körül már 120 gigás SSD-k vannak amikkel már lehet mit kezdeni.

2023. ápr. 10. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező te most ingyen SSD-ért kuncsorogsz ezen az oldalon?

Még ha csak 32GB akkor is van valamennyi értéke, ha más nem hát a postaköltséget is vedd számításba.

Amúgy tényleg semmi értelme ilyen miniatür SSD-vel szórakozni anno, 2012-ben vettem 64GB-osat, de az is kvázi csak a rendszernek volt elegendő.

2023. ápr. 11. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!