A GTX nem fér be a Pc-be. 2 slotos ezért, 1 slotos kell, de akkor a low profile semmit sem ér?
Nem elég annyi hogy low profilos? Megvettem és 2 slotos.
Plusz az eladó low profiknak hirdette hogy befér pici pcbe de nem, nagyot adott.
Azt mondja a szaki hogy csak 1 slotos fér a pcbe.
Akkor hiába veszek low profilost ha nem 1 slotos?
Igen fekvő ház.
GTX 1050ti.
Low profilos 4gb most akkor nem jó bele?
2 slotos nem fér be a gépbe.
Szerintem 1 slot-os 1050Ti-ból csak az Inno3D-nek van modellje. Minden más 1050Ti 2 slotos, low-profile-ból is.
Milyen gépházad (típus vagy kép, ahol látszódik is a belseje) van és mi a kártya pontos típusa?
Küldő táppal megoldhato ha a belső tápot kiszedem.
Más ötlet nincs.
Vagy atenni nagyobb házba de ahhoz nem értek.
Vagy egy 1050nel gyengébb 1 slotos kártyát veszek. De azt nem akarom
Feltöltöd egy ingyenes képmegosztóra és belinkeled.
Pl.: Képfeltöltés . eu
Értem mi a problémád, YT videókban találkoztam már ilyen kútba esett low budget projektekkel (volt ahol meg a procihűtő volt útban... na az milyen hülye elrendezés...). Sajnos vannak ilyen elcseszett konstrukciók. Ezért sem érdemes foglalkozni irodai gépek gamerré alakításával.
Egy slotos normális low profile kártya nincsen. Szóval leginkább a gépet kell cserélned, ha játszani akarsz. És akkor már válassz egy normál ATX szabványút.
Javaslat: 7.gen i5, 8+ gen i3 //ryzen akármi alá ne add! Bármennyire is akarsz spórolni.
AM4 platformot ajánlom inkább. Könnyebb fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!