A GTX nem fér be a Pc-be. 2 slotos ezért, 1 slotos kell, de akkor a low profile semmit sem ér?
Nem elég annyi hogy low profilos? Megvettem és 2 slotos.
Plusz az eladó low profiknak hirdette hogy befér pici pcbe de nem, nagyot adott.
Azt mondja a szaki hogy csak 1 slotos fér a pcbe.
Akkor hiába veszek low profilost ha nem 1 slotos?

11es
Szerintem ezaz! Rendes vagy köszönöm.
Es most mi a teendő?
A tápot ki eszem és veszek külső tápot akkor jó lehet? Mert más megoldást nem tudok.
Nekem az üzletben azt mondták hogy low profilos jó bele

14es
Akkor mit tegyek? Kérlek bármi tanács. Belső táp ki, külső táp?
Gyengébb 1 slotos kártya férne bele. De az nem jó lenne.
Mást mit tudnék?
Akkor a low profil nem jó bele csak az 1 slotos.... Egyszerűen nem fér be!?
Számtek ismerősöm mondta azt hogy a low profilos nem jó mert ez 2 slotos.
1slotos kell.
Azt tanácsolta hogy külső táp, a belsót kiszedni hogy beférjen

18as
Nem értem hogy neten hogy a csuda a rakják be a kártyát ebbe a gépbe. Ha jól látom.
Egy szakembert kihivtunk ő mondta hogy a belső tápot vegyük ki és külső táp kell.
Köszi amugy

Az a gond a képen, hogy a hely nem azon az oldalon kell, ahol lenne (a rövidebb foglalat fölött), hanem a másikon. Normális hűtés miatt kell a 2 slot, az 1 slotos kártyák gyengébbek.
Amúgy kösz a kérdést (és #11 a képet), nekem is hasonló gépem van, és erre eddig nem is gondoltam, így a jó kártyát elfelejthetem, még jó, hogy nem vettem feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!