32GB SSD már semmit nem ér?
Figyelt kérdés
Esetleg hol juthatnék hozzá? (ingyen)2023. ápr. 10. 12:38
1/18 anonim 

válasza:

Ingyen senki nem fogja utánad dobni, boltban meg ugyannyi egy 32-es mint egy 128-as, szóval nem sok értelme ilyen kicsit venni.
3/18 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha úgy irtam volna ki a kérdést hogy mennyit ér egy 32gb ssd,egyből rávágták volna itt hogy SEMMIT..
2023. ápr. 10. 12:53
4/18 anonim 

válasza:

5/18 anonim 

válasza:

"Bezzeg ha úgy irtam volna ki a kérdést hogy mennyit ér egy 32gb ssd,egyből rávágták volna itt hogy SEMMIT.."
Most az a bajod, hogy nem dob utánad senki ingyen egy ssd-t?
7/18 anonim 

válasza:

"Bezzeg ha úgy irtam volna ki a kérdést hogy mennyit ér egy 32gb ssd,egyből rávágták volna itt hogy SEMMIT.."
Mert ez az igazság. Egyébként ez úgy jön a kérdéshez, hogy...?
8/18 anonim 

válasza:

tök mindegy milyen keveset ér, ingyen úgy se fogja oda adni neked senki.
amúgy meg te most koldulni jöttél ide vagy mi ? 120gb-ost kapsz 3+4kért használtan... nekem is van itthon felesleges 32gb ssd-m és előbb vágnám ki a kukába mint hogy egy random gyökérnek agyam ingyen itt gyk-n.
9/18 anonim 

válasza:

Ingyen max. használtan tudnál hozzájutni, de ez a méret szerintem sosem volt népszerű, mert nagyon karcsú egy op. rendszernek, más programokkal együtt pláne. Még 10+ éve, mikor aranyárban volt az SSD, is legalább 64-esre érdemes volt beruházni, annál is korábban meg HDD-n volt minden... Szóval kínálat se nagyon van.
10/18 P.O.C. 

válasza:

Ingyen jó volna. Akinek egy csepp esze lenne, utána összefűzné őket "RAID 0" -ba. Így összeadódnának azok a területek. Utána már lehetne velük mit kezdeni. Amúgy pár hónapja mikor még nem volt ez az áresés, láttam a hardverapón, 32 GB -osat, Intel és ráadásul MLC, és csak 1900 Ft volt darabja. Gondolkodtam rajta, de utána elvetettem az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!