Miért nem ismeri fel az exFAT-os pendrive-ot a Windows 10?
Windows 10-es rendszerben formáztam egy pendrive-ot exFAT fájlrendszerre. Másoltam rá néhány videót, telefonra csatlakoztatva (OTG) játszom le. Samsung okos TV is felismeri.
Viszont most másolnék rá több videót és a Windows 10-es PC nem ismeri fel. Lemezkezelő sem látja, egyéb partíciós programok sem ismerik fel.
Mi lehet az olvasási probléma megoldása? Telefonon nem lehet más fájlrendszert választani formázáshoz, csak az aktuálisat. (exFAT)
semelyik porton sem?
hatso, elso
van mas eszkozod? Laptop pl.
ha mobil felsimeri kellene futatni valami ellenorzo progit nem e serult meg, ezt a legtobb telo auton amugyis elvegzi, de lelehet tiltani
beallitasoknal megkene nezni hibaellenorzeseket
windows ismeretlen eszkozkent se ismeri fel
vagyis eszkozkezelo sem?
"Windows 10-es PC nem ismeri fel." Es amit utana irt
ez a nagyobb gond
ennyi alapjan lehet valami pc vel lett inkabb
ha van mas eszkozod erdemes azt is megnezni rajta
pl egy usb hdd vagy masik pendrive
lehet protal(tokkal) lett valami vagy usb vezerlovel, vagy 5V al stb.
Ha az iphone telefonján megformázta az egyetlen lehetséges "afs" formátumra akkor nem csodálkozok hogy a win nem látja rendesen. ;)
Majd ha mutat win10 lemezkezelőről egy képet akkor többet fogunk tudni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Próbáltam másik két USB csatlakozón is, semmi. Laptopom (Win10) is, semmi. A számítógép a többi USB-s eszközömet tökéletesen kezeli. Androidos telefonnal használom a pendrive-ot. Ugyanúgy Win 10-es gépről másoltam rá korábban a jelenlegi videókat.
Találtam ideiglenes megoldást: gépről telefonra másolom a fájlokat. Telefonról pedig a pendrive-ra. Lassabban, de sikerül a másolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!