Miért nem tudom szerkeszteni a "D" meghajtón lévő fájlokat?
Figyelt kérdés
Ha valamit át akarok írni egy jegyzettömbben, akkor nem engedi lementeni, azzal a címszóval, hogy "nem menthet erre a helyre"2023. márc. 31. 14:03
1/10 anonim válasza:
Mi ez? Valami rendszermeghajtó? Vagy módosítottad az attribútumát protectedre?
2/10 A kérdező kommentje:
Egy tervezoprogramot toltottem le. Úgy értem el, hogy a meghajtoknál volt és ott egy mappában lehetett aktiválni, de nem engedte átírni az egyik txt-ben a dolgokat.
2023. márc. 31. 14:16
3/10 anonim válasza:
Ez valamilyen illegális módon szerzett program, vagy megvásároltad és úgy töltötted le? Mert ha illegális, akkor nyilván nem is fog működni.
4/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy illegális. Nem fogok 1 millió forintot költeni egy programra azért, hogy a vizsgámra megcsináljak 5 műszaki rajzot.
2023. márc. 31. 14:37
5/10 anonim válasza:
lehet az a rendszermeghajtó
ments máshova
6/10 anonim válasza:
Ne a gyökérbe ments hanem mappába.
7/10 anonim válasza:
A gyökér esetén szokta ezt írni nálam is. Nyiss egy xyz mappát, próbáld oda menteni.
8/10 A kérdező kommentje:
Már bocs, de 5 műszaki rajzert nem fogok 1 milliót kifizetni.
Amúgy már megoldottam, letöltöttem inkább egy másik verziót, 30 napos probaverziom van, addig meglesz minden.
2023. márc. 31. 16:51
9/10 A kérdező kommentje:
Ha megnyugtat, tudtam aktiválni és most örökre az enyém a progi. :)
2023. márc. 31. 17:15
10/10 anonim válasza:
Mert nálad a D: meghajtó a DVD.. 🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!