Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyha az alaplapba dugom a...

Hogyha az alaplapba dugom a monitor csatlakozóját akkor az alaplapi vgat használja vagy a processzorba integráltat?

Figyelt kérdés
Egész sajnálatos módon a videokártyám (RX 5600 XT) megadta magát. Nem tudom helyre lehet e még hozni el nem tudom képzelni miért ment tönkre. Pedig normális táppal hajtottam Be Quiet Pure Power 11 600W CM Gold. Nem tudom kicseréltetni sem mert a gari már lassan fél éve lejárt róla. Úgyhogy most rá vagyok kényszerülve a processzor integrált kártyájára, addig ameddig be nem szerzek egy új kártyát. Harmadik generációs I5 és ASrock H61M HVS alaplap. De ezek után nem tudom egyáltalán akarok e mert az új játékokhoz ez minimum szint volt már szinte. És drágán vettem úgy, hogy garanciális volt mégis tönkre ment. Inkább nézek egy ps4-et vagy újonnan beruházok ps5-re.
2023. márc. 22. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Az alaplapon nincs integrált VGA, a processzorban lehet integrált így csak azt tudja használni.
2023. márc. 22. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
80%

Ha a CPU-ban van integrált GPU akkor tudod használni az alaplap megjelenítő kimenetét.

Vele vedd fel a kapcsolatot: https://www.youtube.com/@doktorvga

Talán még vállalja a javítást.

2023. márc. 22. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!