Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDMI csatlakozás (monitor+rajz...

HDMI csatlakozás (monitor+rajztábla). Hogyan tudom egyszerre csatlakoztatni őket?

Figyelt kérdés
A laptopomon egy HDMI csatlakozó van, amit monitorhoz használok. Vettem egy XP PEN artist pro rajztáblát ami két usb-n és egy HDMI-n keresztül csatlakozik a géphez. Néztem neten, hogy van HDMI elosztó (1 bemenet, 2 kimenet). Az a kérdésem, hogy a rajztablánál a HDMI csak a laptopnak a képernyő kimenete és az usbken keresztül bemeneti? Egy ilyen elosztóval tudnám egyszerre használni a monitort és a táblát is? Így tűnik logikusnak, de nem értek hozzá.

2022. ápr. 7. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
"a HDMI csak a laptopnak a képernyő kimenete és az usbken keresztül bemeneti" - ezt nem igazán értem, mindenesetre nem nagyon fogod tudni egyszerre használni a monitort, és a rajztáblát, mivel a rajztábla is monitorként funkcionál. Az elosztóval ugyanaz a kép jelenik meg (tükrözés). Ez gondolom előadáson hasznos. Az USB portok itt nem játszanak szerepet.
2022. ápr. 7. 15:06
 2/2 Hintalow ***** válasza:

Ahogy fentebb ìrták, a laptopoknak jellemzően 1 videókimenete van.

Ha elosztóval teszed rá a táblát, akkor ugyanazt fogod látni mindenütt. Ha ez neked nem problèma, akkor ez megoldható.

Bármi más csak többkimenetes eszközzel lesz megoldható, ami gyakorlatilag asztali gèpet jelent dedikált videókártyával.

2022. ápr. 8. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!