HDMI csatlakozás (monitor+rajztábla). Hogyan tudom egyszerre csatlakoztatni őket?
Figyelt kérdés
A laptopomon egy HDMI csatlakozó van, amit monitorhoz használok. Vettem egy XP PEN artist pro rajztáblát ami két usb-n és egy HDMI-n keresztül csatlakozik a géphez. Néztem neten, hogy van HDMI elosztó (1 bemenet, 2 kimenet). Az a kérdésem, hogy a rajztablánál a HDMI csak a laptopnak a képernyő kimenete és az usbken keresztül bemeneti? Egy ilyen elosztóval tudnám egyszerre használni a monitort és a táblát is? Így tűnik logikusnak, de nem értek hozzá.2022. ápr. 7. 12:09
1/2 anonim válasza:
"a HDMI csak a laptopnak a képernyő kimenete és az usbken keresztül bemeneti" - ezt nem igazán értem, mindenesetre nem nagyon fogod tudni egyszerre használni a monitort, és a rajztáblát, mivel a rajztábla is monitorként funkcionál. Az elosztóval ugyanaz a kép jelenik meg (tükrözés). Ez gondolom előadáson hasznos. Az USB portok itt nem játszanak szerepet.
2/2 Hintalow válasza:
Ahogy fentebb ìrták, a laptopoknak jellemzően 1 videókimenete van.
Ha elosztóval teszed rá a táblát, akkor ugyanazt fogod látni mindenütt. Ha ez neked nem problèma, akkor ez megoldható.
Bármi más csak többkimenetes eszközzel lesz megoldható, ami gyakorlatilag asztali gèpet jelent dedikált videókártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!