Hogy kell MacBookhoz külső monitort csatlakoztatni?
Van egy 2020-as i3-as MacBookom és szeretnék venni (részben) hozzá egy monitort. Azért részben, mert szeretném ha az a monitor lenne a MacBookhoz is és a PC-hez is. Mivel teljesen hülye vagyok ezekhez több kérdésem is lenne.
- Mit kell nézzek egy monitor kiválasztásánál, hogy egyszerre több eszközt (2) is rá tudjak csatlakoztatatni? (Tehát azt szeretném, hogy kettő külön csatornán - vagy nemtom min - legyen egyszerre a két gép.) (Melyik csatlakozóból kell több?)
- Mi kell ahhoz, hogy egy MacBookot rá tudjak kötni? Kell valamilyen külünleges kimenet a monitoron? Milyen kábelt kell vegyek a MacBookhoz?
- És akkor itt meg is ragadom az alkalmat, hogy megkérdezzelek titeket, hogy pl ezekkel a monitorokkal ez a művelet elvégezhető-e?
1. [link]
2. [link]
- Amennyiben ezek nem megfelelőek, tudnátok ajánlani?
Köszönöm a válaszokat előre is. :)
Köszönöm. De ez nem segített.
1. Nem egymás mellett szeretném őket, hanem, hogy egyszerre legyenek csatlakoztatva, de két külön csatornán. (Persze feltételezem, ha egymás mellett lehetnek, az is működik.)
2. A kérdéseim továbbra is állnak. (Melyik kimenetből hány darab, milyen kábel, jók-e ezek.)
A MacBookon kettő darab usb-c kiement van. Engem az érdekelne, hogy a monitoron milyen kimenetnek kell lennie és abból hány darab kell. Szerintem jól megvan fogalmazva. :)
"- Mit kell nézzek egy monitor kiválasztásánál, hogy egyszerre több eszközt (2) is rá tudjak csatlakoztatatni? (Tehát azt szeretném, hogy kettő külön csatornán - vagy nemtom min - legyen egyszerre a két gép.) (Melyik csatlakozóból kell több?)
- Mi kell ahhoz, hogy egy MacBookot rá tudjak kötni? Kell valamilyen külünleges kimenet a monitoron? Milyen kábelt kell vegyek a MacBookhoz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!