Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dughatok dupla hosszabbítóba...

Dughatok dupla hosszabbítóba pc-t illetve monitort?

Figyelt kérdés
A gép kb. 520w-ott fogyaszt. van egy dupla hosszabbítóm. Az egyik hosszabbítóba csak egy valamit lehet dugni, abba szoktam a másik hosszabbítót, amibe 3 lehetőség van. Na most a tàpegységet, illetve a monitort dugnám be. Ez nem sok a hosszabbítóknak?

2022. nov. 3. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Nem
2022. nov. 3. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem 2-3x-osát is elbírja, de majd egy óra használat után fogd meg a konnektor dugókat kézzel, hogy melegedik-e a műanyag.
2022. nov. 3. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Kábele válogatja, ha te csináltad és 3 eres 1,5 mm-es a rézkábel akkor lehet, ha bolti 0,75-1,0 mm-es a rézkábel akkor nem javasolt.

Nekem is így van toldva 2 hosszabbítóval, csak nekem erről megy 2 adapteres töltő, 2 monitor, 1 led-es lámpa meg a számítógép, ami átlagban 550 wattot vesz fel. Nem melegszik, nincs semmi baja, viszont ezt én válogattam meg raktam össze, tehát nem a leggagyibb dugók, vezeték stb ment bele.

2022. nov. 4. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha jó minőségű hosszabbítód van, akkor simán mehet.

Ha valami olcsó kínai noname vacak, abba én egy lámpát se dugnék, nemhogy egy PC-t.

2022. dec. 2. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:

mehet bele nyugodtan

nekem egyetlen aljzatban van minden elektronikai cuccom. 4db hosszabbitó van egymásba vannak dugva. évek óta igy van semmi probléma nincs semmivel. Mondjuk egyik hosszabbitom se gagyi természetesen.

Hirtelen megszámoltam most 21 fogyasztó van csatlakoztatva összesen

2023. márc. 23. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!