Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy cég miért használ apple...

Egy cég miért használ apple gépeket?

Figyelt kérdés
Az új munkahelyemen Apple gépekkel és telefonokal dolgoznak. Én is kaptam egy MacBook airt viszont számomra megszokhatatlan ez a rendszer. Office helyet Pages és Numbers, utána pedig PDF be formálás. Szerintetek mi értelme lehet?

2023. márc. 8. 22:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Annál a cégnél ez a megszokott, illetve biztonságtechnikai okai is lehetnek. Egy Linuxot még annyira sem tudnának kezelni a munkavállalók, a Windows pedig egy bugtanya.
2023. márc. 8. 22:34
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezd meg az ottani rendszergazdát/felelőst, ő biztosan jobban meg tudja ezt neked mondani.
2023. márc. 8. 22:37
 3/21 anonim ***** válasza:
30%

Nem értem hogy hogy a fenében nem lehet megszokni a MacOS-t...

Én párhuzaosan dolgzom win-el és mac-el. Átrakom a másik billentyűzetre a kezem és már át is áll az agyam a másik rendszerre.

Ha neked ez nem megy, akkor valami pszichés probléma áll a háttérben. Kezeltetni kellene, mert az élet más területein is lesznek majd gondok belőle.

2023. márc. 8. 22:51
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
3: Ekkora empátiával neked sem ártana valami. Ha már megtanultad, persze, hogy egyszerű. De elédb_sszák úgy, hogy 30 évig csak windowst láttál (mondjuk), az azért nem ennyire egyszerű, hogy "átdugom".
2023. márc. 8. 23:06
 5/21 anonim ***** válasza:
41%

A Mac stabliabb rendszer.

De erre is lehet Office-t telepíteni, ha akarsz.

2023. márc. 9. 00:09
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
Futja rá.
2023. márc. 9. 07:10
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Amikor XP mellett Linuxot használtam, akkor sem volt ezzel gondom. Kis türelemmel meg lehet tanulni szinte bármit. Most csak a Win 10/11 között váltogatok, itt is vannak eltérések.
2023. márc. 9. 07:15
 8/21 anonim ***** válasza:
64%

"Ekkora empátiával neked sem ártana valami."

Melózni megy a melóhelyre. Ha mindenkit simogatni kellene hogy 'jajj milyen gépet kérsz Pistike? Jó lesz ez? Kéket kérsz, vagy pirosaaa? Akkor nem mennénk egyről a kettőre.

Ha nem meg néhány nap alatt nem tudja megtanulni akkor a csávóval van a gond. A legtöbb alapvető dolog ugyanaz a két rendszeren. Sőt. Pl windowson sokkal kényelmetlenebb lefogni a CTRL+F4-et mint mac-en a Cmd+W-t. Sokal kényelmesebb a Mac.

A neten pedig mindenféle leírás és videó van mi merre található. Senki sem úgy születik hogy tudja. De a kérdezőn látszik hogy nem is akarja megtanulni.

Vagy ha nem megy neki az alkalmazkodás, akkor el kell mennie pszichoógushoz, mert komoly tanulási nehézségei vannak.

"De elédb_sszák úgy, hogy 30 évig csak windowst láttál (mondjuk), az azért nem ennyire egyszerű, hogy "átdugom"."

Nekem meg szövegértési problémáid vannak. Nem az első lépésekről beszéltem, hanem arról hogy ha néhány nap használat után sem megy, akkor problémás a történet. Mert néhány nap, 1 hét elég kell legyen ahhoz hogy az alap felhasználói dolgokat megtanulja valaki. Fájlműveletek, ablakok mozgatása, stb ugyanaz mint windowson.

Nem akarásnak nyögés a helye.

A lepontozásokból pedig látszik hogy sok alma gyűlölő van itt.

Megszoktuk már.

A sok kis csicska akik normális számítógépet csak videón látnak. Nektek ez jutott. Fogadjátok el, vagy dolgozzatok meg érte.

2023. márc. 9. 07:38
 9/21 Morzsi007 ***** válasza:
87%
Én örülnék, ha Apple gépeken dolgozhatnék. Meguntam a Windows-t 25 év alatt és nagyon utálom, egy f.s halmaz.
2023. márc. 9. 09:16
 10/21 anonim ***** válasza:
32%
Le van pontozva a 3-as, de ha valakinek az okoz végtelen fennakadást, hogy office csomag helyett más van, az gond. Az ember elvileg élete végéig tanul... :D
2023. márc. 9. 09:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!