Vga vagy a monitor rossz?
Figyelt kérdés
Adott az a hiba jelenség hogy minden gép bekapcsoláskor kicsit sötétebb a szokottnál a monitor képe illetve jobb felső és a jobb alső sarokba félkörívesen még sötétebb pár monitor ki-be kapcsolás után viszont megint jó minden a következő gép ki-be kapcsolásig szerintem a monitor a ludas de lehet a vga is? nincs másik monitorom illetve vga-m hogy probálgassam driver is a legfrissebb?2023. márc. 5. 09:56
1/2 anonim válasza:
Vagy a háttérvilágítás haldoklik, vagy ha belső tápos a monitor, akkor kondenzátorhiba lehet. Régebbi monitoroknál fordul elő, hogy a tápban levő kondenzátorok kiszáradnak és csak több ki-be kapcsolás után térnek magukhoz. A javítás filléres dolog(100 ft körüli a kondik ára), egy-két kondenzátort kell kicserélni. Számtalan ilyen hibát javítottam már(nem a szakmám, de meg tudom csinálni), de ha szerelőhöz viszed, akkor több ezer ft a javítás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. igen ez egy régebbi LED monitor én is erre gondoltam.
2023. márc. 5. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!