Számítógépet monitor alá tenni jó vagy rossz ötlet?
Alapból nem oszt nem szoroz működést nézve.
De úgy sok helyet foglal, vagy 15 éve nem láttam senkit így használni.
Te tudod hogy mennyire kényelmes.
Nekem egy "MSI Wind Nettop 120" van a monitor alatt.
Nem tudom, hogy mostanában van-e valami normális, monitor alá tehető gép.
Mindenesetre gépházak között nem nagyon találtam.
Ha a monitor hátulján van VESA szabványú rögzítési lehetőség, akkor azzal is lehet próbálkozni.
Elvileg hátrafelé szellőznek. De jó lenne, ha linkelnéd, ponzosan milyen gép,milyen monitor.
Valami dell sff?
A Bay Trail pc-k megoldhatóak. Ahogy gyorsan átnéztem van bennünk egy integrált alaplap-cpu kombó.
Asrock Q1900M -> Intel Celeron J1900 1.90GHz 4c/4t 10W fogyasztással nevetségesen kevés.
Ez alapjára véve elég jól hangzik, egy netezős,filmezős számítógéphez ami a nappaliban bőven-bőven elfér.
ui: Igaz, hogy nincs most raktáron de lehet valaki árul Mo-n.
#7 a gép még kérdéses, a monitorom talpa kb. 23 x 18 centis.
#8 A Bay Trail kb. 8 éves platform. Filmet nézni talán elég lenne, de ennél többre kellene. Nem hiszem, hogy szükség lenne ilyen alacsony fogyasztásra, mindenesetre a mostaniak között is vannak ilyenek, még 6W-osak is.
Ohh, hogy még nincs meg a gép... akkor igazándiból lehetséges, csak olyan házat kell választanod.
Szóval ez egy ITX gép lesz? Videokártya integrált?
Youtubeon érdemes nézelődni amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!