Tényleg ennyire rossz minőségű a FHD monitor 27'-ba?
Nekem sem jön be a 27" FHD. Teljesen látom, nem csak a pixeleket, hanem a pixelek közötti fekete rácsot, kifolyasztja a szememet. Nagyon zavaró számomra.
De ez annyira más mindenkinél... határeset helyzet, és sajnos csak akkor tudod meg, ha kipróbálod. Szerencsére EU-ban vagyunk, így van 14 napod próbálgatni az online rendelt terméket. Használd ki ezt a lehetőséget! 😉
Jelenleg amúgy 32" 1440p monitorom van, elégedettséggel. Ez a pixelsűrűség még tényleg pont jó tartomány.
Valami oknál kifolyólag nem véletlen, hogy ez terjedt el:
24' - full hd
27' - 1440p
32' - 4k
https://www.youtube.com/watch?v=b12n-3wSJ8w&t=404s
Itt például remekül bemutatja, hogy konkrétan látni lehet a négyzeteket. Persze az ember nem ránagyítva játszik, de én ezt akkor se tudnám megszokni
Normál játéknál nem látni a négyzeteket, legalábbis én nem vettem még észre az elmúlt pár évben. A magasabb felbontás multiplayereknél mindenképp előnyös - csak oda már videókártya is kell, főleg ha a field of view ki van maxolva.
Én kb mittudomén 70-80 centiről játszok 27"fhd-n és nincs ilyen pixelesedés.
Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Ha most vennék akkor én sem fhd-t vennék, mert a multiban számomra is előnyösebb a magasabb felbontás, az bőven kompenzálja az a kevesebb fps-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!