Nem jó a kép a monitoron miért?
Figyelt kérdés
Most vettem egy új tv/monitor-t Samsung T32E310EX , bekapcsoltam hdmi-vel össze kötöttem a géppel és egyszerűen szörnyű a kép (pixeles,kilóg az asztal a monitorból) ! Hogy tudnék javítani ezeken hogy rendes éles képem legyen !2017. febr. 8. 14:55
1/4 anonim válasza:
képernyő felbontást igazítsd a tv monitorodhoz, 1920x1080 a max (meg amúgy optimális) neki.
alul a menü gombokkal vagy távirányítóval (fene tudja van gombod vagy sem, nekem már volt mindkettő fajta) lehet automata bemérést is csinálni, ami berakja középre, élesít stb.
2/4 anonim válasza:
A TV beállításait is böngészd át, vannak különféle módok. Játék, PC, Videó...
Ezek más-más beállítással bírnak, és eredményezheti amit tapasztalsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm már úgy nagyjából beállítottam :D
2017. febr. 8. 15:56
4/4 A kérdező kommentje:
Bár sajnos akármennyit is állítok rajta gépezés közbe ugyan úgy pixeles :/ valami beállítási ötlet vagy valami program esetleg ami javít a kép minőségen ?
2017. febr. 10. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!