3/9 anonim válasza:
Elvileg mindenféle védelmet ígérgetnek így nem.
Hát én annyira nem hiszek ennek. A technológia hajlamos a beégésre.
Ennek ellenére én akkor is vennék OLED monitort, mert megéri a tökéletes feketéért.
4/9 anonim válasza:
Elvileg igen de a gyakorlatba meg kb lehetetlen foleg hogy a gyarto se hulye nem fogja hagyni hogy tonkremenjen azt utanna meg cserelheti, nyugodtan hasznalhatod ahogy akarod nem lesz baja
6/9 anonim válasza:
khmm meselek is amit linkeltel 5 eves es alapbol hasznalt a cucc ha jol ertem plusz ahogy olvasom lcd nem oled ugyhogy itt bukott is az egesz de nyugodtan lehet probalkozni
7/9 anonim válasza:
#6 jajaja, persze. valami olyat akarsz megvédeni, ami tény. oled be ég egy idő után, ha sokat mutatja ugyan azt. ezt sehogy nem tudod kivédeni, idővel befog ha ugyan azt mutatja. nézd meg az oledes és amoledes telefonokat pár év használat után. alul látszódik a navigációs ikon felül pedig az állapot sáv. az egyedüli "megoldás" a qdoled, ami más technológiát használ. picit olvass utána legalább, hogy hogyan működik az oled.
9/9 xKakashix válasza:
Lehetséges igen, új OLED tv-knél már annyi beépített védelem van rá, hogy nem valószínű ha csak nem egy álló kép van rajta órákon keresztül valami fehér vagy nagyon világos színekkel. Monitor téren nem tudom mennyi ilyen védelem van beépítve, viszont mindenképp jobban kell figyelni ha asztali géphez használod, gondolok itt ikonokra, tálcára, világos háttérre, minden ami statikus a képernyőn. Én nem régóta használok OLED laptopot és beállítottam 1-2 dolgot a biztonság kedvéért, mint pl ikonok elrejtése, változó háttér 10percenként, tálca automatikus elrejtése, dark mód használata ahol csak lehet, így szerintem odafigyeléssel megelőzhető a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!