Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Félni kel e a Alza.hu a...

Félni kel e a Alza.hu a Online rendelek egy felbontott Videokártyát ami 70 ezer ról lement 37 ezer ft ra?

Figyelt kérdés
megvegyem e Alza-tól a videokártyát vagy válasszak más webáruházat ?

2018. máj. 8. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Tapasztalataim alapján az Alza egy nagyon megbízható üzlet. Ha bármi panaszod van, az árút indoklás nélkül visszaveszi.
2018. máj. 8. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi! megnyugtató ilyen jókat hallani Alza.hu tól mert azért is mert cseh Cég és nincs gyári garancia hiába kaptam 36hó garanciát a felbontott termékre.
2018. máj. 8. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező! Miután kétszer is feltetted ugyanezt a kérdést és rögtön az elsőnél igen kimerítő válaszokat kaptál rá, miért teszed fel harmadjára?

1. https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

2. https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

2018. máj. 8. 21:55
 4/9 A kérdező kommentje:
mert fontos nekem a megbízhatóság ha sok ember mód rosszat vagy jókat aszt megfogadom ha aszt írták volna hogy alza.hu egy pocsék átverős cég akkor nem kérdeznék annyit ,de mivel nem jött ilyen válasz így tovább kérdezgetem máshogy na de mind1 holnap kiderül hogy Alza.hu milyen cég is valójában eszt saját bőrömön tapasztalom meg
2018. máj. 8. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Hát, amekkora reklámjuk van, olyan drágák. Eddig bármit néztem náluk, mindig olcsóbb volt valahol máshol (és nem ilyen ismeretlen webshopban). Ráadásul pl. nem szállítani pick-pack pontra vagy csomagautomatába, csak futárral. Aki dolgozik, az nem tudja nap közben várni a futárt.
2018. máj. 9. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is onnan van a monitorom és nem volt gond és munkaidőben átvettem.

Nem kell várni,majd szól ha ott van.;)

2018. máj. 9. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: Oké. Szól a futár, ha ott van. És mit csinálsz? Felugrasz a melóból és hazamégy érte? Vagy a munkahelyre rendeled? Nem mindenhol engedik meg!
2018. máj. 9. 13:24
 8/9 Komplikato ***** válasza:
Lehet a központi minta boltba is kérni a cuccot, meg vannak kiszállítási pontok amik olyanok mint egy Foxpost vagy hasonló futáros, szekrényes megoldás. Alzanal lehet kérni extra pénzért garancia hosszabítást, vagy 10% felárért olyat, higy teljes gari időben 72 órán belül cseréljék, mert cseheknél nem 15 hanem 30 nap is lehet a csere amúgy. Az árak meg ... Volt olyan lap ami 4-5- rel kevesebb ozt, meg a SeaSonic táp is idehaza drágább, szoktak lenni igazi akciók is, no meg nekem a ramot 10 év garival adták, itthon csak öt szokott lenni.
2018. máj. 9. 16:58
 9/9 anonim válasza:
25%

Ha az alza-ról van szó csak félni lehet!

Tűlük rendelni elég rizikós, mert a sok reklám mögött egy az vevőket letojó cég áll, akik képesek a félretájékoztatás után hülyének is nézni az embert

2018. aug. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!